Minns du vad som hände under sommaren?

Normalt sett pågår det många olika evenemang under sommarmånaderna, och det har självfallet även hänt mycket i vår mänsklighet i juni, juli och augusti. Men vad minns du? Svara rätt på frågorna nedan så kan du bli en av 10 vinnare som vinner ett lottpaket till säsongspremiären med Lotta och Stefan (värde 350 kronor) Stort lycka till!

lottpaket-sommartavliung-585x290.jpg

TÄVLINGSREGLER OCH KRAV

Svara rätt på frågorna nedan samt följ BingoLotto på Instagram för att vara med och tävla. Totalt utses 10 vinnare som vinner ett lottpaket till säsongspremiären med Lotta och Stefan (värde 350 kronor). Tävlingen pågår till och med den 22/8.

instagram-logga.jpg- Följ BingoLotto på Instagram

1. Den 19 juni 2010 var det flaggdag i Sverige då det vankades kungligt bröllop. Vilka var det som gifte sig?
2.Den 16 juli 1994 avslutades en magisk fotbollssommar då det svenska landslaget vann VM-brons i fotboll efter att i bronsmatchen besegrat denna nation med 4-0?
3. Den 9 augusti 1986 gjorde ett av världes största rockband sin sista livekonsert. Detta band låg bakom flera världshits så som We are the champions, I want to break free och Bohemian Rhapsody. Vad heter bandet?

10 vinnare vinner ettlottpaket till säsongspremiären med Lotta och Stefan (värde 350 kronor). Man måste vara minst 18 år för att delta samt följa BingoLotto på Instagram. Tävlingen avslutas den 22/8. Vinnarna utses av en jury bestående av anställda på Folkspel. Juryns beslut kan ej överklagas. Anställda på Folkspel kan ej vinna tävlingen. Vinster skickas enbart inom Sverige och kan inte bytas ut mot kontanter eller andra varuvinster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Folkspel förbehåller sig rätten att använda tävlingsbidrag i marknadsförings- och kommunikationssammanhang under och efter tävlingsperioden utan att annan ersättning utgår.) Folkspel kan komma att använda de personuppgifter du lämnar för att skicka marknadsföring till dig. För att veta mer om vad det innebär och hur vi behandlar dina uppgifter för detta ändamål, se vår Integritetspolicy