Ballongspelet

I detta pangiga spel är du garanterad en vinst på minst 15 000 kronor. Smäller du två ballonger med samma belopp så vinner du dessutom 50 000 kronor extra. Ballongspelet är spelet som garanterat gör dig till en vinnare!

Spelmomentet Ballongspelet i BingoLotto

BALLONGSPELET – EN PANGVINST!

Här är spelet för dig som gillar när det smäller! Ballongspelet är en bingovinst som du kan vinna om du fått bingo och kommer fram när du ringer in till programmet.

HUR FUNGERAR BALLONGSPELET?

Här gäller det att välja rätt ballonger! Ballongspelet består av sex ballonger som ska smällas och bakom varje ballong döljer sig olika kontantvinster. Är det du som blir den lyckliga som får chans att spela ballongspelet, så får du smälla två ballonger märkta med siffrorna 1-6. Hittar du dessutom två likadana belopp så vinner du ytterligare 50 000 kronor!

VAD KAN JAG VINNA?

Om summorna är lika vinner du 50 000 kronor extra, utöver beloppen bakom ballongerna. Om summorna däremot är olika vinner du det sammanlagda värdet av de två ballongerna. Du kommer därför alltid att stå som en lycklig vinnare i slutändan!

Summor bakom ballongerna:

2 x 5 000 kronor
2 x 10 000 kronor
2 x 15 000 kronor

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 14 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?