Ballongspelet

Ballongspelet är ett nytt spel i BingoLotto som hade premiär 23 augusti 2020. I detta panigiga spel är du garanterad en vinst på minst 10 000 kronor, och smäller du rätt ballonger kan du även vinna en Volkswagen! Detta är spelet som garanterat gör dig till en vinnare!

Spelmoment Ballongspelet BingoLotto

BALLONGSPELET – EN PANGVINST!

Här är spelet för dig som gillar när det smäller! Ballongspelet är en lådvinst som du kan vinna om du fått har fått bingo och kommer fram när du ringer in till programmet.

HUR FUNGERAR BALLONGSPELET?

Ballongspelet består av sex ballonger som ska smällas och bakom döljer sig kontantvinster. Hittar du dessutom två likadana belopp så vinner du en bil! Är det du som blir den lyckliga som får chans att spela ballongspelet, så får du smälla två ballonger märkta med bokstäverna A-F. Här gäller det att välja rätt ballonger! För bakom varje ballong finns en summa pengar. Här gäller det likt memory att få två likadana summor.

VAD KAN JAG VINNA?

Om summorna är lika vinner du nämligen en bil! Inte mindre än en Volkswagen T-Cross TSI 95 till ett värde av hela 211 400 kronor! Du får dessutom behålla summan av pengarna som du smällt fram i ballongerna! Om summorna däremot är olika vinner du det sammanlagda värdet av det två ballongerna. Du kommer därför alltid att stå som en lycklig vinnare i slutändan!

Summor bakom ballongerna:

2 x 5 000 kronor
2 x 15 000 kronor
2 x 25 000 kronor

Tillbaka till spelmomenten