Bilduellen

Ett av BingoLottos mest spännande ögonblick. En kamp, öga mot öga, där spelarna gör upp om vem som ska vinna en splitterny bil.

Bilduellen BingoLotto spelmoment

Så fungerar Bilduellen

För att få spela Bilduellen behöver du fått bingo på din bingolott, närmare bestämt på den rad där "Bilduellen" är markerad. Du får då tillsammans med ytterligare en annan vinnare komma till studion för att spela.

På plats i studion lottas det om vem som får börja spela. Mellan sig har spelarna elva numrerade "spatlar" som är nedstuckna i ett bord. På en av spatlarna står det "bilen". När en spelare hittar den är spelet slut. På nio av spatlarna finns det utskrivna kontantbelopp, allt mellan 10 000 kronor och 35 000 kronor. Dessa belopp får spelarna behålla i sin jakt på bilen. Men, om en spelare drar spateln det står nit på, så måste spelaren lämna ifrån sig alla pengar hen samlat på sig så långt. Spelet avslutas direkt när en av spelarna drar bilen. Nedan kan du se hur spännande Bilduellen kan vara.

Tillbaka till spelmomenten

Bilduellen

Kamp till slutet!

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

BILDUELLEN 
Spelmomentet Bilduellen är drömmen om en ny bil! Ett riktigt spännande spelmoment där du duellerar mot en annan person, och som avslutas med att någon av er vinner bilen, och med lite tur, även en hel del pengar. Du vinner chansen att få duellera i bilduellen genom att få bingo på rätt lottrad på din bingolott.  

Bilduellen är otroligt spännande. Vi vågar påstå att det är ett utav våra mest spännande moment. Det är något visst att stå öga mot öga med en annan person och inte veta vem utav er som till sist kammar hem bilen!