Destination okänd

Drömmer du om att resa till varmare breddgrader? Då är Destination Okänd spelet för dig! Ett spel där slumpen avgör var du ska resa. Kanske blir det till härliga Grekland eller till makalösa Seychellerna!

Spelmomentet Destination Okänd i programmet BingoLotto

Så fungerar Destination Okänd

Destination okänd är en lådvinst, vilket innebär att du behöver få bingo på din bingolott och ringa in till programmet för att ha chans att vinna den. Destination okänd spelas i sann Memory-anda. Bakom tolv brickor gömmer sig sex olika destinationer. När spelet börjar vänds brickorna och blandas om, sedan får spelaren välja bricka för bricka till hen vänt upp två resmål med samma destination. Det är också dit spelaren vinner en resa! 

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

DESTINATION OKÄND 
Vart går din drömresa? Om du fick välja din drömdestination, vart skulle du då åka? Destination Okänd är spelmomentet i BingoLotto som tar dig till varmare breddgraderAllt du behöver göra efter att du har fått bingo är att ringa in till programmet. Precis som i det traditionella spelet memory gäller det att hitta ett par bland alla brickor. Kan du memorera destinationerna och hitta ett par bland de tolv brickorna du har att välja på? Då är det dags för dig att packa väskan och ta fram solhatten – drömresan är din!