Färgfemman

Ringer du in till programmet har du chansen att få spela på Färgfemman! Spelmomentet som består av 25 luckor som innehåller vinster för upp till en miljon kronor i kontanter!

fargfemman-bingolotto-miljon-585x290.jpg

Ringer du in och kommer fram till programmet kommer du att få välja en lucka. Bakom två av luckorna döljer sig spelet Färgfemman. Färgfemman är vårt i särklass mest populära spel i programmet. Vinster från 5 000 kronor i varor upp till 1 miljon kronor i kontanter ligger gömda bakom 25 luckor, fördelade på fem färger.

Den som spelar får öppna luckor fram tills dess att samma färg öppnats två gånger. Då är spelet slut och de vinster som öppnats ”på vägen” får behållas. Undantaget är i det fall luckan med 1 MILJON öppnas. Då avslutas spelet direkt. Utöver storvinsten kan du bland annat vinna heminredning, mat, resor och bilar.

Varje färg representerar en vinstkategori:
Röd – bilar och kontantvinster upp till 1 miljon kronor
Lila – hemelektronik och allt till köket
Grön – mat
Blå – resor
Gul – heminredning och fritid


Tillbaka till spelmomenten

Bingofest!

Den 18 april fortsätter bingofesten – och du är bjuden! Vi spelar fyra bingospel, tar emot fantastiska gäster och spelar på världens största BingoLotto-bricka. Succé är ordet. Säkra din lott nu!

Färgfemman

Gör en Grand slam i Färgfemman

FÄRGFEMMAN 
Färgfemman i BingoLotto är ett utav våra favoritspel och en riktig BingoLotto-klassiker. Spelet hade sin premiär 1996 och har sedan dess etsat sig fast och blivit en del av BingoLottos historia. Du får möjlighet att spela Färgfemman genom att få bingo och komma fram till programledaren när du ringer in. Om du kommer fram får du välja en lucka, totalt finns luckor mellan 25 luckor, i fem olika färger, bakom vilka det döljer sig många häftiga vinster. Du får öppna en lucka i taget, och det gäller då att inte vända fram samma färg som du redan vänt upp. Får du samma färg är spelet över och du vinner den första utav dom två luckorna i samma färg. Är det en annan färg har du turen på din sida och spelet fortsätter tills dess att du vänder upp två luckor med samma färg, eller om du lyckas vända fram miljonen.