Färgfemman

Ringer du in till programmet har du chansen att få spela på FärgFemman. Detta omåttligt populära spelmoment består av 25 luckor som innehåller vinster för upp till en miljon kronor i kontanter!

Spelet FärgFemman i BingoLotto-studion

Ringer du in och kommer fram till programmet kommer du att få välja en lucka. Bakom två av luckorna döljer sig spelet FärgFemman och har du tur lyckas du välja en av dessa två. FärgFemman är nämligen vårt i särklass mest populära spel i programmet! Här döljer sig fantastiska vinster i form av presentkort från 5 000 kronor, bilar och 1 miljon kronor i kontanter bakom 25 luckor som är fördelade på fem färger.

Den som spelar FärgFemman får öppna luckor fram tills dess att samma färg öppnats två gånger. Då är spelet slut och de vinster som öppnats ”på vägen” får behållas. Undantagen är i det fall där luckan med 1 MILJON öppnas. Då avslutas spelet direkt. Eventuella vinster öppnade innan miljonen får behållas. Det andra undantaget är om den första öppnade luckan har beloppet 5 000 kr (den lägsta vinsten) och nästa lucka som öppnas har samma färg med ett högre belopp. Då vinner spelaren det högre beloppet i den sist öppnade luckan med samma färg och luckan med beloppet 5 000 kr vänds tillbaka.

Varje färg representerar en vinstkategori:
Röd – bilar och kontantvinster upp till 1 miljon kronor
Lila – hemelektronik och allt till köket
Grön – mat
Blå – resor
Gul – heminredning och fritid

NYHET - Nu finns FärgFemman som skraplott!


Nu finns en ny väg till FärgFemman. Med FärgFemman skraplott kan du vinna upp till 1 miljon direkt på skrapet och inte minst chansen att få spela FärgFemman. Klicka här och testa den du också!


Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

Färgfemman

Gör en Grand slam i Färgfemman

FÄRGFEMMAN 
FärgFemman i BingoLotto är ett utav våra favoritspel och en riktig BingoLotto-klassiker. Spelet hade sin premiär 1996 och har sedan dess etsat sig fast och blivit en del av BingoLottos historia. Du får möjlighet att spela FärgFemman genom att få bingo och komma fram till programledaren när du ringer in. Om du kommer fram får du välja en lucka, totalt finns luckor mellan 25 luckor, i fem olika färger, bakom vilka det döljer sig många häftiga vinster. Du får öppna en lucka i taget, och det gäller då att inte vända fram samma färg som du redan vänt upp. Får du samma färg är spelet över och du vinner den första utav dom två luckorna i samma färg. Är det en annan färg har du turen på din sida och spelet fortsätter tills dess att du vänder upp två luckor med samma färg, eller om du lyckas vända fram miljonen.