Finalspelet

Till premiären av BingoLotto den 25 augusti 2019 lanserades ett nytt finalspel. I detta finalspel har du chans att snurra hem fyra miljoner kronor!

De senaste tre åren har Stjärnspelet varit finalspelet som avslutat BingoLotto. Men till hösten återvänder den tidigare trotjänaren Miljonhjulet, Nu med en ny och spännande twist! En extra miljon som Finalspelaren själv väljer att placera ut på hjulet.

Extra Miljonvinst

Den som vinner möjligheten att spela Finalspelet får placera ut en extra miljon någonstans på hjulet. Antingen väljer du att bygga på högvinsten till 4 miljoner, eller så lägger du den på en lägre summa så att du får en extra miljonchans någonstans på hjulet. Det är upp till dig att avgöra och inför valet kan man förstås resonera på olika sätt.

Det nya Finalspelet i hjulform består, precis som Stjärnspelet, enbart av kontanter. Från 100 000 kronor upp till 3 miljoner. så det är en riktig BingoLotto-klassiker som återvänder till programmet. Något vi är stolta över att kunna erbjuda till dig!

Finalspelet som radvinst

En annan nyhet är att Finalspelsvinnaren inte kommer att lottas fram genom serie- och lottnummer utan den kommer att finnas med varje vecka som en radvinst på Bingospelen. Vilket innebär att vinner man finalspelet är man garanterad en vinst på minst 100 000 kronor kontant.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT

Efter en rafflande och miljontät säsongsfinal den 14 juni, tar programmet nu sommaruppehåll. Men du vet väl om att du kan spela bingo hos oss, när du vill, hela sommaren? Spana in våra härliga bingospel! Och du, kika gärna in på bingolotto.se även fortsatt! Här bjuder vi in till en massa annat kul och flera spännande tävlingar, i vilka du kan kamma hem fantastiska vinster!

Finalspelet

Valentina vinner högsta vinsten!

BINGOLOTTOS FINALSPEL 
Det klassiska Miljonhjulet har nu blivit BingoLottos finalhjul. Chansen att snurra på finalhjulet får du genom en radvinst på din bingolott. Alla som duttar fram Finalspelet på sin bingolott är garanterade en vinst på minst 100 000 kronor, men kan bli betydligt högre än så. För i Finalspelet har du chans att snurra fram otroliga 4 miljoner kronor! 

HUR FUNGERAR FINALSPELET?
Finalspelshjulet består av 21 fält, med olika vinstsummor som är fördelade enligt nedan: 

· Ett fält på 3000 000 kronor
· Två fält på 1000 000 kronor
· Tre fält på 750 000 kronor
· Fem fält på 500 000 kronor
· Tre fält på 250 000 kronor
· Tre fält på 200 000 kronor
· Tre fält på 100 000 kronor

Finalspelaren får dessutom chansen att utöka valfritt fält med 1 miljon kronor. På så sätt kan spelaren välja om hen önskar en extra miljonchans, eller utöka maxvinsten till 4 miljoner kronor!

Du kan läsa om fler spelmoment här.