Finalspelet

I detta finalspel har du chans att snurra hem tre miljoner kronor!

Spelmomentet Finalspelet i programmet BingoLotto

Finalspelet

Spelaren som vinner får välja mellan att behålla den högsta vinsten på 3 miljoner kronor eller att sprida ut de 3 miljonerna till tre miljonfält. Hjulet sätts sedan i gång varpå spelaren får stoppa hjulet genom att trycka på en knapp. När spelaren har valt att trycka på knappen saktar hjulet in och stannar. Det belopp hjulet stannar på vinner spelaren. 

Finalspelet som radvinst

Precis som tidigare finns Finalspelet med som radvinst på Bingospelen. Detta innebär att om man vinner Finalspelet är man garanterad en vinst på minst 100 000 kronor kontant.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

På lördag den 11 februari har vi laddat upp för ännu en kväll med BingoLotto Lördag Live. Spela till dig en bil, drömresan eller kanske en hög med kontanter! Blir det din tur på lördag?

Finalspelet

Valentina vinner högsta vinsten!

BINGOLOTTOS FINALSPEL 
Det klassiska Miljonhjulet har nu blivit BingoLottos finalhjul. Chansen att snurra på finalhjulet får du genom en radvinst på din bingolott. Alla som duttar fram Finalspelet på sin bingolott är garanterade en vinst på minst 100 000 kronor, men kan bli betydligt högre än så. För i Finalspelet har du chans att snurra fram otroliga 3 miljoner kronor! 

HUR FUNGERAR FINALSPELET?
Finalspelshjulet består av 21 fält, med olika vinstsummor som är fördelade enligt nedan: 

· Ett fält på 3 000 000 kronor
· Ett fält på 2 000 000 kronor
· Ett fält på 1 000 000 kronor
· Tre fält på 750 000 kronor
· Sex fält på 500 000 kronor
· Åtta fält på 250 000 kronor
· Ett fält på 100 000 kronor

Du kan läsa om fler spelmoment här.