Finalspelet

I detta finalspel har du chans att snurra hem fyra miljoner kronor!

Spelmomentet Finalspelet i programmet BingoLotto

 

Finalspelet

Den som vinner får möjligheten att spela Finalspelet och har chans att vinna upp till tre miljoner kronor. Det nya Finalspelet i hjulform består enbart av kontanter. Från 100 000 kronor upp till 3 miljoner. 

Finalspelet som radvinst

En annan nyhet är att Finalspelsvinnaren inte kommer att lottas fram genom serie- och lottnummer utan den kommer att finnas med varje vecka som en radvinst på Bingospelen. Vilket innebär att vinner man finalspelet är man garanterad en vinst på minst 100 000 kronor kontant.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 29 maj bjuder vi in till en pampig månadsfinal i BingoLotto! Vinstpotten räknas upp rejält kvällen till ära – och du får chansen att spela till dig en bil, en drömresa eller en hög av kontanter! Inte sitter du väl lottlös?

Finalspelet

Valentina vinner högsta vinsten!

BINGOLOTTOS FINALSPEL 
Det klassiska Miljonhjulet har nu blivit BingoLottos finalhjul. Chansen att snurra på finalhjulet får du genom en radvinst på din bingolott. Alla som duttar fram Finalspelet på sin bingolott är garanterade en vinst på minst 100 000 kronor, men kan bli betydligt högre än så. För i Finalspelet har du chans att snurra fram otroliga 4 miljoner kronor! 

HUR FUNGERAR FINALSPELET?
Finalspelshjulet består av 21 fält, med olika vinstsummor som är fördelade enligt nedan: 

· Ett fält på 3000 000 kronor
· Två fält på 1000 000 kronor
· Tre fält på 750 000 kronor
· Fem fält på 500 000 kronor
· Tre fält på 250 000 kronor
· Tre fält på 200 000 kronor
· Tre fält på 100 000 kronor

Finalspelaren får dessutom chansen att utöka valfritt fält med 1 miljon kronor. På så sätt kan spelaren välja om hen önskar en extra miljonchans, eller utöka maxvinsten till 4 miljoner kronor!

Du kan läsa om fler spelmoment här.