Goa Gubbar

Förmodligen det mest Göteborgska spelet i BingoLotto! Dessutom är det ett av de mest spännande spelmomenten. Är du riktigt modig och vågar gå hela vägen kan du vinna hela 160 000 kronor!

BingoLottos spelmoment Goa gubbar

Så spelar du Goa gubbar

Goa gubbar är en lådvinst, vilket innebär att du behöver få bingo på din bingolott och ringa in till programmet för att ha chans att vinna den. Goa gubbar finns inte med i alla program, utan kan dyka upp när du minst anar det. När spelmomentet annonseras rullas det in ett bord med åtta luckor. Lucka nummer ett är man garanterad och den öppnas alltid direkt, och bakom den hittar vi en riktigt go gubbe i form av Glenn Hysén som är värd 10 000 kronor. Nu får den tävlande fortsätta spelet genom att välja bland de resterande sju luckorna. Sex av dem består av Göteborgare (Goa gubbar) men bakom en av luckorna finns en Stockholsdjävul (Rickard Olsson). För varje Göteborgare den tävlande hittar så dubblas vinstsumman, men om Stockholmsdjävulen dyker upp så åker man ner på 10 000 kronor igen. Den tävlande får välja att avsluta spelet när hen vill.

Goa gubbar dök upp första gången 26 augusti 2018 och spelas fortfarande flitigt i programmet.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

GOA GUBBAR 
Spelmomentet i BingoLotto där du får en riktigt go göteborgskänsla! Det gäller alltså att välja rätt luckor så att du vänder upp de goa gubbarna och inte får fram stockholmaren. Efter den första luckan, som är värd 10 000 kronor, vänts upp får spelaren välja en ny lucka. Är den en go gubbe bakom denna lucka dubblerars vinsten, men är det en stockholmare, tar spelet slut.

Fler spelmoment kan du läsa om här.