Gott och Blandat

Gott och blandat är spelet där du kan vinna mycket av mycket! Har du riktigt tur kan du vinna olika vinster för upp till 250 000 kr!

Stefan Odelberg i spelmomentet Gott och Blandat i programmet BingoLotto

Gott och blandat är nästan som en öppnad färgfemma

Gott och blandat är ett spel som hade premiär i Bingolotto den 6 september 2020. Detta spel är ett så kallat inringningsmoment vilket innebär att det räcker med att du har en bingolott, så har du rätt att ringa in till programmet för att ha chans att få spela. Om du kommer fram så är du redan i detta läge garanterad varuvinster för 50 000 kr.

Du har chans att vinna följande:

Resa 10 000:-
Inredning 10.000:-
Mat 10.000:-
Hemelektronik 10.000:-
Kontanter 10.000:-

Men inte nog med detta! Du kan vinna ännu mer. Som spelare får du även välja bland fem olika luckor i ordningen A-E. Bakom dessa luckor döljer sig multiplikationssymboler som kan gångra din vinst. Det finns tre stycken X1-symboler som innebär att du behåller din vinst värd 50 000:- totalt, en X3-symbol som innebär att du vinner tre gånger ditt startbelopp, alltså 150 000:-, och slutligen finns det en X5-symbol som innebär att du vinner fem gånger ditt startbelopp, alltså hela 250 000:-!

Detta telefonimoment pågår varje vecka fram tills det att någon funnit X5-symbolen!

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Gott och Blandat
Den 6 september 2020 var det premiär för spelmomentet Gott och blandat i Bingolotto. Ett spel där du får många olika vinster i en, precis som det låter alltså, Gott och blandat! Detta är ett inringningsmoment vilket innebär att allt som krävs för att du ska vara berättigad att delta i detta spel är en bingolott. Sedan avgör slumpen vem som får komma fram och tävla. Om du fått komma fram så är du redan där garanterad en totalsumma av 50 000 kr fördelad i att du vunnit 10 000 kr i resor, hemelektronik, inredning mat och kontanter. Men du får chans att öka detta genom att välja någon av bokstäverna A-F där vinsten antingen kan tredubblas eller femdubblas. Mycket spänning utlovas! 

Fler spelmoment kan du läsa om här.