Guldrushen

Guldrushen är spelet som ger dig chansen att resa tillbaka i tiden och testa på livet som en guldgrävare i 1800-talets Klondike. Skillnaden mellan då och nu, är att du i BingoLottos Guldrush alltid hittar guld – med en maxvinst på 125 000 kr!

Spelmomentet Guldruschen i programmet BingoLotto

Guldruschen

Guldrushen är en lådvinst, vilket innebär att du behöver få bingo på din bingolott och ringa in till programmet för att ha chans att vinna den. Den finns inte med i alla program utan dyker upp lite då och då. När du spelar Guldruschen låter programledaren dig välja på fyra spakar; en röd, en blå, en gul och en grön. När du gjort ditt val drar programledaren i spaken varav guld börjar strömma ner i en behållare med markörer för olika belopp. Beloppen du har chans att vinna är 25 000 kr, 50 000 kr, 75 000 kr eller 125 000 kr. Givetvis ger dubbellott dubbel vinst!

Guldrushens historia

Första gången Guldrushen spelades i BingoLotto var 7 juni 2015 och sedan dess har vi korat massvis av lyckliga guldvinnare. Kanske blir det du nästa gång?

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

GULDRUSHEN 
Det är dags att gräva guld! Har du någon gång vaskat efter guld och blivit besviken på att inte hittade något? Eller att du inte hittade tillräckligt? I BingoLottos Guldrush behöver du inte drömma om guldet längre, då du garanterat kommer att hitta det! Om du har fått bingo på din bingolott vill säga. Då har du chansen att vaska fram guld upp till 125 000 kronor, eller en kvarts miljon om du har en dubbellott. Spelmomentet dyker inte upp varje omgång, men är väl värt att vänta på! Första gången Guldrushen hade premiär var under 2015 och vi har sedan dess haft många glada guldletare! Så ha en bingolott redo, man vet aldrig när Guldrushen dyker upp. Och kom ihåg! En dubbellott ger dig alltid dubbel vinst.