Hjulia

Hjulia är det superspännande hjulet i BingoLotto som är döpt av er tittare! För att ha chans att få spela på Hjulia räcker det att ha en bingolott och ringa in till programmet. Högsta vinsten är hela 500 000 kronor!

Spelmomentet Hjulia i programmet BingoLotto

Så fungerar Hjulia

Hjulia är ett vinsthjul som är uppdelat i 21 olika vinstfält. När Hjulia startas är ett utav fälten värt 500 000 kronor och resten av fälten är värda 25 000 kronor. Spelaren får vinstsumman som hjulet stannar på. Stannar hjulet på 25 000 kronor, är det fältet i nästa omgång värt 500 000 kronor. Det innebär att chansen att vinna 500 000 kronor ökar för varje vecka – så länge den högsta vinsten inte går ut. Sedan premiären av Hjulia den 25 augusti 2019 har högsta vinsten gått ut vid flertalet tilllfällen.

X4-lott ger fyrdubbel vinst

Högsta vinsten på Hjulia är som sagt 500 000 kronor, men som alltid ger en dubbellott (X2) dubbel vinst, alltså 1 miljon kronor!

Här kan du köpa dina bingolotter för din chans att vinna.

Tillbaka till spelmomenten

Dubbellotten gav en miljon på Hjulia

Högvinst för Christina!

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

HJULIA 
Vi skapade ett hjul som skulle kunna ge dig upp till en halv miljon. Vi frågade efter ett namn. Ni gav det ”Hjulia”. 

Vi ser detta spelmoment som en del av folket. Vi är så imponerade, och tacksamma för ert engagemang när vi bad om hjälp för att kunna namnge vårt kära hjul. Det spännande hjulet som är en ordentlig pulshöjare, där chansen att vinna stort ökar för varje vecka som den högsta vinsten inte går ut. Som minst vinner du 25 000 kronor. Som mest kan du kamma hem en hel miljon om du har en dubbellott! 

Om hjulet inte stannar på 500 000 kronor när någon snurrar, sätter programledaren upp en till ”flärp” på en halv miljon kronor och ersätter ett fält med 25 000 kronor. På så sätt ökar chansen att kamma hem en halv miljon till nästa omgång,! 

Allt du behöver göra för att få chans att snurra på hjulet är en bingolott och hålla tummarna för att du kommer fram när du ringer in! 
Läs om fler spännande spelmoment här.