Jackpottchansen

Jackpottchansen spelades i BingoLotto mellan den 25 augusti 2018 till och med 2 juni 2019.

Jackpottchansen

Ett unikt nummer dras varje vecka i programmet och matchar numret det som står på framsidan av din bingolott blir du den lyckliga vinnaren av Jackpottchansen. Vinnaren får den vinst som programledaren snurrar fram på jackpotthjulet. Från första programmet finns det 1 jackpottfält, medan övriga fält har en vinst på 50 000 kr. För varje gång som jackpotten inte går ut så tillförs ett jackpottfält vilket gör att chansen att vinna jackpotten hela tiden ökar. Jackpottens totalsumma kan bli flera miljoner kronor!

Spelmomentet Jackpottchansen spelades sista gången den 2 juni 2019, men ingenting är omöjligt som en tidigare programledare brukar säga. Så vem vet om, och när spelmomentet Jackpottchansen kommer tillbaka till BingoLotto igen. 

Tillbaka till spelmomenten

Jackpottchansen

Nästan 2 miljoner till en vinnare!

KÖP BINGOLOTT!

På söndag den 1 oktober, kl. 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, är det månadsfinal i BingoLotto! Prognosen visar vinstregn med 50 000 kronor var femte minut, så sitt inte lottlös på söndag!

JACKPOTTCHANSEN 
Jackpottchansen i BingoLotto hade premiär 2018. Spelmomentet går ut på att det i programmet dras ett femsiffrigt nummer som matchar ett nummer som återfinns på framsidan av lotten. Den som har numret vinner den summa som snurras fram på hjulet i Jackpottchansen. Jackpotten börjar alltid på 1 miljon kronor men kan landa på otroliga 3 miljoner kronor.