Nostalgilådan

Var vinsterna bättre på Lokets tid? Kattmat, glasögon för hela familjen och kaffe för ett helt år. Det är BingoLotto-vinster som väcker nostalgiska minnen hos många. Vi har därför djupdykt i arkiven och skapat en ny-gammal lådvinst – Nostalgilådan!

Hör du till de bingolottospelare som varit med sedan start? Minns du hur de gamla lådorna såg ut och vad man egentligen kunde vinna på Lokets tid? Då är det nostalgidags för dig, för nu kommer Nostalgilådan till programmet! Prickar du in Nostalgilådan vinner du en vinst från förr – fast med en modern twist! 

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

Nostalgilådan

Vad vann man förr?

NOSTALGILÅDAN 
Nostalgilådan i BingoLotto är ett ny-gammalt spelmoment och vår tolkning av de härliga lådvinsterna från förr. Vi skakar liv i klassiska BingoLotto-favoriter som exempelvis en årsförbrukning av kattmat, klumpiga datorer och din vikt i choklad, fast i en helt ny tappning. Det är få som aldig har sett klippen med "Loket" när han delar ut dessa fantastiska lådvinster och får höra, den ibland oväntade, responsen från telefonörerna när de får veta vad de vunnit. 

Vi på BingoLotto är nostalgiskt lagda och tar mer än gärna en trip down memory lane för att återuppleva denna tid och de gamla lådvinsterna. Minns du katthataren som vann kattmat? Eller är du kanske en av dem som vunnit något galet? Oavsett vad kan vi lova att du kommer att älska detta spelmoment och nostalgikänslan som infinner sig när du får återuppleva vinsterna från förr! Få saker kan bringa fram så mycket skratt hos det svenska folket. Och det är precis så vi ser det. Som ett riktigt glädjemoment, med attraktiva, moderna, vinster som du trots allt behöver, och vill ha!