Nummerplåten

Nummerplåten är spelet som lika hastigt som lustigt kan göra dig till ägare av en splitterny Volkswagen. Ju längre spelet pågår desto större är chansen att just du blir vinnare av högsta vinsten.

Rickard Olsson i spelmomentet Nummerplåten i programmet BingoLotto

Så spelar du Nummerplåten

Nummerplåten är ett inringningsmoment i programmet som alla med en bingolott kan delta i. När spelaren kommit fram till programet får hen välja ett nummer mellan 1 oxh 6. Bakom dessa siffror döljer sig olika registreringsnummer. Det gäller för spelaren att hitta den registreringsskylt som matchar med den som står på bilen, exempelvis VÅR 123. Matchar registreringsskylten bakom ditt nummer, så vinner du bilen. Står det ett annat registreringsnummer bakom din siffra så vinner du 25 000 kronor.

När en spelare väljer fel nummer och inte vinner bilen, så fortsätter detta spelmoment även kommande vecka. Då väljer man bara mellan fem nummer. Hittas den inte då heller så sker samma sak kommande vecka, fast då är det bara fyra siffror kvar. Så fortsätter det tills bilen har gått ut.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

NUMMERPLÅTEN 
Spelmomentet Nummerplåten är spelet där du har chans att vinna en helt ny bil! Allt du behöver för att kunna bli bilens nya ägare, är en bingolott och lite tur. Du väljer en nummerplåt som finns bakom siffrorna ett till sex och får fram ett registreringsnummer. Matchar det numret som står på bilen i studion, blir bilen din! Matchar den inte? Tyvärr, då går vinstchansen vidare till nästa omgång av spelmomentet. 

Nummerplåten är ett roligt spel där det gäller att ha en bra taktik. Ska du gå på ditt favoritnummer? Din födelsedag? Ditt gatunummer? Vad som känns rätt för dig, vet bara du! Och har du tur, har det precis blivit ditt lyckonummer!