Rubb & Stubb

Rubb & Stubb är spelet i BingoLotto där högsta vinsten stiger för varje vecka den inte går ut. Maxvinsten är alltså inte fastställd, men varje spelare som spelar vinner minst 25 000 kronor!

Rickard Olsson i BingoLottos spelmoment Rubb och Stubb

Så fungerar Rubb & Stubb

Rubb & Stubb är ett inringningsmoment som alla med bingolott har möjlighet att delta i. Själva spelet är en stor bricka med luckor numrerade från 1 till 20. Bakom 12 av luckorna döljer sig en vinst på 50 000 kronor, bakom 7 luckor finns en vinst på 25 000 kronor och bakom en lucka finns Rubb & Stubb-symbolen!

Efter varje omladdning av spelet så börjar den första inringaren att spela med fyra redan öppnade luckor. Två stycken med 25 000 kronor och två stycken med 50 000 kronor, så startsumman för Rubb & Stubb-luckan blir 150 000 kronor. Denna summa ökar för varje vecka den inte går ut. 

Den som ringer in till programmet får välja en lucka, om Rubb och Stubb finns bakom luckan vinner inringaren den totala summan av alla öppnade luckor, annars vinner hen den summa som står bakom luckan. 

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

På söndag den 10 december, kl. 18:30 i Sjuan och på TV4 Play, väntar en ljuvlig kväll i BingoLotto! Vad drömmer du om att vinna?

RUBB OCH STUBB 
Spelmomentet Rubb och Stubb är spelet där du med tur kan ta hem rubbet! Allt du behöver förutom tur, är en bingolott. För varje vecka som Rubb och Stubb inte gått ut, ökar vinstpotten. Du vinner alltså mer, om fler än du spelat på samma omgång av Rubb och Stubb. Dock är alla som är med och spelar Rubb och Stubb garanterade en vinst om minst 25 000 kronor.