Rubb & Stubb

Rubb & Stubb är spelet i BingoLotto där högsta vinsten stiger för varje vecka den inte går ut. Maxvinsten är alltså inte fastställd, men varje spelare som spelar vinner minst 10 000 kronor!

rubb-och-stubb-spelmoment-600x300.jpg

Så fungerar Rubb & Stubb

Rubb & Stubb är ett inringningsmoment som alla med bingolott har möjlighet att delta i. Själva spelet är en stor bricka med luckor numrerade från 1 till 20. Bakom döljer sig kontantbeloppen 25 000 kronor, 15 000 kronor och 10 000 kronor, samt en lucka med Rubb & Stubb.

Den som ringer in till programmet får välja en lucka, om Rubb och Stubb finns bakom luckan vinner inringaren den totala summan av alla öppnade luckor, annars vinner hen den summa som står bakom luckan och värdet på Rubb & Stubb räknas upp med motsvarande belopp till nästa veckas spel.

Efter varje omladdning av spelet har vi öppnat en 25 000-kronorslucka, en 15 000-kronorslucka och en 10 000-kronorslucka. Till denna summa adderar vi ytterligare 50 000 kronor, så att startsumman blir 100 000 kronor! Denna summa ökar för varje vecka Rubb och Stubb-luckan inte vänds fram. 

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

RUBB OCH STUBB 
Spelmomentet Rubb och Stubb är spelet där du med tur kan ta hem rubbet! Allt du behöver förutom tur, är en bingolott. För varje vecka som Rubb och Stubb inte gått ut, ökar vinstpotten. Du vinner alltså mer, om fler än du spelat på samma omgång av Rubb och Stubb. Dock är alla som är med och spelar Rubb och Stubb garanterade en vinst om minst 10 000 kronor.