Så fungerar Slutspelet

Slutspelet är spelet där alla som inte vunnit något sedan tidigare under kvällen har chans att vinna! Vinsterna samt antalet vinnare varierar från vecka till vecka.

Så fungerar slutspelet

slutspelet-spelmomen-bingolotto-1388x766.jpg

Har du inte vunnit något på kvällens bingospel eller på ditt serie- lottnummer under programmet du spelat på så har du chans att vinna i Slutspelet. Slutspelet är ett inringningsmoment där alla som inte vunnit på sin lott under programmet får ringa in på. Så här har du chans att vinna på din nitlott! Vad du kan vinna varierar från program till program och även hur många som vinner. Exempel på vinster vi haft är:

3 vinnare vinner 25 000 kr
1 vinnare vinner 50 000 kr
3 vinnare vinner mat 25 000 kr
1 vinnare vinner 75 000 kr
5 vinnare vinner 15 000 kr 
2 vinnare vinner resor 25 000 kr
1 vinnare vinner Volkswagen T-Cross

Om du inte vunnit något på din lott har du chans att delta i Slutspelet under programmet gång. då ringer du 099- 26 600 (Varje samtal kostar 9.90 kr) Så har du chans att vinna kvällens vinst.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Detta är slutspelet

Slutspelet är ett inringningsmoment där alla ni som inte fått Bingo under TV-sändingen ändå har chans att vinna på er lott. Vinsterna varierar veckovis. för att vara med och delta krävs att du har en BingoLott och en telefon.