Spårvagnsspelet

BingoLotto är starkt förknippat med Göteborg, och Göteborg är starkt förknippat med spårvagnar. Därför har Spårvagnsspelet blivit ett givet inslag i BingoLotto. Ett spel där du kan vinna stora pengar!

Rickard Olsson i BingoLottos spelmoment Spårvagnsspelet

Så fungerar Spårvagnsspelet

Spårvagnsspelet är en lådvinst, vilket innebär att du behöver få bingo på din bingolott och ringa in till programmet för att ha chans att vinna den. Målet är att spelaren skall ta spårvagnen från Ullevi till Götaplatsen. På resans gång finns mellanliggande hållplatser och vid dessa finns kontantbelopp av olika valörer. Dessutom så kan det vara stopp på spåret mellan stationerna.

Resan börjar vid Ullevi och spelaren väljer om denne skall ta sig till Läppstiftet eller Feskekörka. Inget av spåren har något stopp. Spelaren skall sedan välja till vilken av de tre nästa stationerna som denne vill åka till och här finns det ett stopp på ett av de tre spåren. Om man har lyckats att nå nästa station så finns det ett av två spår som har ett stopp. För att i detta läge nå slutstationen så är det ett av spåren som har ett stopp, det beror alltså på vilken utav stationerna Scandinavium eller Nordstan man väljer för att ta sig till Götaplatsen.

Spårvagnsspelet har även dykt upp i andra former i programmet, bland annat som Skidspelet i vilket man ska ta sig från Sälen till Mora, men även som Sputnik, då man ska ta sig från mellan två planeter.

Stationer

Nivå 1
Ullevi

Nivå 2
Läppstiftet

Nivå 3
Trädgårn
Liseberg
Slottskogen

Nivå 4
Scandinavium
Nordstan

Nivå 5
Götaplatsen

Maxvinst: 125 000 kronor

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

SPÅRVAGNSSPELET 
Spelmomentet Spårvagnsspelet spelar på BingoLottos ursprung och ger dig en go göterborgskänslaHär reser du genom vårt fina Göteborg – från Ullevi till Götaplatsen. Det viktigaste i det här spelet är att hålla spårvagnen rullandes utan stopp på vägen. Det gäller för dig att ta spårvagnen på rätt räls, till de stationerna som inte har stopp på vägen. Frågan är, vilken är rätt väg?