Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om. Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

585x290.jpg

Fyll en kundvagn hos Clas Ohlson (20 000 kr) 

Clas Ohlson är butiken som är omöjlig att gå igenom utan att man hittar något man behöver, för de har ju allt! Nu har du chans att få allt från Clas Ohlson som du vill ha då vi på söndag lottar ut möjligheten att fylla en kundvagn hos dem för 20 000 kr! Köp en bingolott till söndag den 29 november  för din chans att vinna specialvinsten!

Tillbaka till spelmomenten

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Miljontät novemberfinal!

Spelar du om 9,9 miljoner kronor den 29 november? På scen hittar publikfavoriten Jessica Andersson och multibegåvningen Alvaro Estrella! Du sitter väl inte lottlös?

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!