Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om! Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

badtunna-specialvinst-585x300.jpg

Vinn badtunna till ett värde av 25 000 kr!

Vill du också kunna bada i din trädgård, och njuta av härlig svalka under heta sommardagar? Då vill du inte sitta lottlös på söndag då vi lottar ut en badtunna till ett värde av 25 000 kr.

Köp en bingolott till söndag den 23 maj för din chans att vinna en badtunna till ett värde av 25 000 kronor!

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Är du sugen på att investera i en badtunna men har inte bestämt dig för vilken modell som passar dig? Lugn, BingoAnne tipsar dig om badtunnor av alla dess slag i bingobloggen.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Meteorologerna förutspår vårsol, men bingogudarna tycks ha annat planerat! Se till att säkra din lott inför det härliga vinstregn som är att vänta den 23 maj! Och du, kom ihåg att X4-lotten, som bara finns digitalt, fyrdubblar din vinst!

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!