Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om. Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

585x290.jpg

Vinn en höstgarderob (värde 15 000 kr)

Sommaren är slut, löven har blivit röda och börjar singla ner på höstmarken. Hösten är här och då vill man lyfta humöret! Vad kan då vara bättre än att bege sig ut på en shoppingrunda och införskaffa en helt ny höstgarderob? På söndag lottar vi nämligen ut detta, till ett värde av 15 000 kr Vill du ha chans att vinna veckans specialvinst så behöver du bara en bingolott. Köp en bingolott till söndag den 27 september  för din chans att vinna specialvinsten!
 
Behöver du inspiration om modetips? i Bingobloggen hittar du höstens trender & bästa tipsen för din höstgarderob!


Tillbaka till spelmomenten

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Månadsfinal!

Den 27/9 bjuder allas vår Lotta in till en strålande septemberfinal! Hela 8,3 miljoner kronor i vinstpotten och schlagerdrottningen Linda Bengtzing samt popmästaren Anton Hagman på scen!

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!