Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om! Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

Golf_special585x290.jpg

Vinn golfutrustning till ett värde av 25 000 kronor!

Våren närmar sig och likt korna längtar även alla golfare ut på grönbete igen! Och vad passar då bättre än att starta säsongen med nya golfklubbor, golfutrustning eller kanske golfkläder? Är du dessutom i startgroparna att börja din golfkarriär är detta en superchans du inte får missa! Köp en bingolott till söndag den 7 mars  för din chans att vinna golfutrustning till ett värde av 25 000 kronor!

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Och är du en utav dem som funderar på att börja spela golf? Läs om våra golftips för nybörjare så kan du snart vara ute på banan och spela!

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Söndagen den 7 mars bjuder Lotta in till en glimrande söndagsfest, med en massa miljoner att spela om och en glamourös Eurovision-vinnare på scen! Vilken blir din höjdpunkt under kvällen?

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!