Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om! Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

specialvinst-julbord-450x300.jpg

Julbord med alla du saknat!

Julen är här och med julen vankas det mycket god mat. Och finns det något bättre än att slå sig ner och avnjuta ett smaskigt julbord tillsammans med nära och kära? Nu har du chans att göra detta då vi på söndag 12/12 lottar ut ett julbord till ett värde av 15 000 kr. Smaklig jul på er!

Vill du lära dig mer om vad ett smart hem innebär? BingoJoel berättar här om hur du gör ditt hem riktigt smart!

Köp en bingolott till söndag den 12 december så har du chans att vinna julbord med alla du saknat för 15 000 kr

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 12 december seglar bingoskutan vidare, med Stefan bakom rodret. I lasten har han en rejäl skatt, i form av bilar, resor och kontanter till ett värde av 7,3 miljoner kronor! Vad lägger du beslag på?

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!