Specialvinsten

Varje vecka lottar vi ut en unik specialvinst i programmet där du har möjlighet att vinna saker och upplevelser som du bara kunnat drömma om! Allt du behöver för att vinna specialvinsten är en bingolott.

specialvinst-goteborgsweekend-bingolotto-450x300.jpg

Upplev underbara västkusten med en weekend till Göteborg! Värde: 20 000 kr

Ta med familjen och upplev det bästa av Göteborg under en weekend med alla de självklara sevärdheterna. I resan, som är värd hela 20 000 kronor, ingår också ett Lisebergsbesök med åkpass för hela gänget! 

Köp en bingolott till söndag den 29 maj så har du chans att vinna en fullmatad Göteborgsweekend till ett värde av 20 000 kr!

Klurar du på vad du inte får missa under din weekend i Göteborg? Med BingoMärtas Göteborgsguide får du en uppsjö av tips på utflykter, aktiviteter och sevärdheter som kommer göra din vistelse oförglömlig! 

Villkor: Du vinner Veckans Specialvinst på ditt serie- och lottnummer

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 29 maj bjuder vi in till en pampig månadsfinal i BingoLotto! Vinstpotten räknas upp rejält kvällen till ära – och du får chansen att spela till dig en bil, en drömresa eller en hög av kontanter! Inte sitter du väl lottlös?

BINGOLOTTOS SPECIALVINST
Har du någon gång tänkt att det vore kul att vinna en sån där galen vinst som gick att vinna förr i BingoLottoNågot annorlunda, något roligt eller bara något välbehövligt? Nu har du chansen!  

BingoLottos Specialvinst är en spännande vinst som dyker upp nästan varje vecka, och ingen vinst är den andra lik. Specialvinsten är en populär vinst som du vinner på ditt serie- och lottnummer på din bingolott. 

Vi har bland annat lottat ut: 
· En Mulberryväska med massor av kontanter 
· Ett körkortspaket 
· Ett växthus 
· En biofilm i en biosalong med 99 vänner 
· Ett Vloggpaket för att bli en influencer 
· En lyxgrill 
· En sommargarderob 
· En aktieportfölj 
· Ett flipperspel 
· Träning med egen PT 
· Hemstädning och fönsterputs i ett år 
· Ett gamingpaket 
· Ett julbord för hela släkten 
· En fotbollsresa med vänner 
· En skidresa med familjen 
· En ridutrustning 

Vår ambition är att ge dig chansen att vinna den där upplevelsen du alltid drömt om, den perfekta julklappen till barnbarnet, något kul för hela familjen, eller något du alltid velat köpa men aldrig riktigt unnat dig. 

Även om specialvinsterna varierar från vecka till vecka, så kan riktiga storfavoriter, som vi vet att våra spelare gillar, komma tillbaka. Samtidigt arbetar vi ständigt med att ta fram nya roliga ideér. Allt för att du ska få chans att vinna nya roliga saker eller upplevelser när du väljer att köpa en bingolott. Så håll utkik! Kanske är det just din drömvinst som dyker upp framöver!