Stegen

Det allra mest klassiska spelet i BingoLotto. Stegen är ett spel som var med redan i premiärprogrammet 1991 och dyker fortfarande upp i programmet då och då. Når du hela vägen upp kan du bli rikligt belönad!

Spelmomentet stegen i BingoLotto

Så fungerar Stegen

Stegen är uppbyggd av fem olika nivåer. På den första nivån, som befinner sig i botten, finns en låda. På den andra nivån finns två lådor, på den tredje nivån finns tre lådor och så vidare. Det gäller för spelaren att välja rätt låda på varje nivå, utan att välja lådan med en stoppsymbol inuti. Sker detta tar spelet slut. För varje nivå stiger vinstsummorna och på den sista nivån finns det en låda med 100 000 kronor och en med 50 000 kronor, men även tre stoppsymboler.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

STEGEN 
Spelmomentet Stegen är klassikern från 1991 som tar dig till nya nivåer. Detta är spelet där det gäller att klättra rätt. Spelet går ut på att du ska ta dig upp fem nivåer för att nå toppen och högsta vinsten. Får du stopp på vägen så tar hela spelet slut. För din chans att få klättra på stegen och stå som vinnare på toppen gäller det att ringa in när du fått bingo, så fram med duttpennan och telefonen så kör vi!