Stegen

Det allra mest klassiska spelet i BingoLotto. Ett spel som var med redan i premiärprogrammet 1991 och som fortfarande dyker upp i programmet då och då. Når du hela vägen upp kan du bli rikligt belönad.

Stefan Odelberg i BingoLottos spelmoment Stegen

Så fungerar Stegen

Stegen är uppbyggd av fem olika nivåer. På den första nivån, som finns i botten, finns en låda, På den andra nivån finns två lådor, på den tredje nivån finns tre lådor och så vidare. Det gäller för spelaren att välja rätt låda på varje nivå, utan att välja lådan med en stoppsymbol inuti. Sker detta tar spelet slut. För varje nivå stiger vinstsummorna och på den sista nivån finns det en låda med 100 000 kronor en med 50 000 kronor, men även tre stoppsymboler.

Tillbaka till spelmomenten

STEGEN 
Spelmomentet Stegen är klassikern från 1991 som tar dig till nya nivåer. Detta är spelet där det gäller att klättra rätt. Spelet går ut på att du ska ta dig upp fem nivåer och nå toppen och högsta vinsten. Får du stopp på vägen så tar hela spelet slut. För din chans att få klättra på stegen och stå som vinnare på toppen gäller det att ringa in när du fått bingo! Så fram med duttpennan och telefonen så kör vi!