Den stora bingobrickan

Under våra Bingofester plockar vi ibland fram denna stora favorit. En gigantisk bingolott, som man även kan anta är världens största bingolottobricka! Det är på den du vill spela – om du vill vinna stort!

Lotta framför världens största BingoLotto-bricka

På denna gigantiska bingobricka hittar du 75 luckor att välja bland, bakom vilka det döljer sig en mängd makalösa vinster. Detta maffiga spelmoment såg för första gången dagens ljus 2019 och har blivit en riktig favorit i BingoLotto. För att ha chans att få spela på denna gigant behöver du som spelare få bingo för att sedan ringa in och komma fram till programmet. När spelet är igång är det dags att vända brickor med olika nummer. Bakom brickorna döljer sig olika vinster som är kategoriserade i olika färger. Här gäller det att vända så många brickor som möjligt utan att få två i samma färg – när det sker tar spelet slut. Spelaren vinner då alla vinster som denne samlat ihop innan färgdubletten visades. 


Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

VÄRLDENS STÖRSTA BINGOLOTTOBRICKA 
Vi vågar påstå att det utan tvekan är den största BingoLottobrickan i världen. Detta spelmoment föddes under hösten 2019 och har blivit ett oerhört populärt spelmoment i BingoLotto. Oftast dyker denna favorit upp under våra storkvällar som exempelvis våra bingofester. Spelet består av totalt 75 luckor. 

BingoLottobrickan är så stor att den når flera meter upp i luften och det krävs till och med en stege för att klättra upp och vända fram luckorna när någon ringer in. Spelet fungerar som så att du likt Färgfemman, ska vända brickorna och inte få par i samma färg. Vänder du brickor efter varandra i olika färger, fortsätter spelet. Du som får bingo under kvällen kan ringa in och få chansen att spela på världens största bingobricka 

Två personer kommer under kvällen att få chansen att spela! I brickan gömmer det sig både kontanter och en härlig mix av andra makalösa vinster. Vi har dessutom gömt en miljon under fem stycken olika luckor – så att vi kan fira totalt fem potentiella miljonärer på varje bricka! 

Vi vågar lova att denna bingobricka kommer resultera i ett bingospel fyllt av både glädje och spänning! Det är ett spelmoment som verkligen höjer spelkänslan till en ny nivå! Vilken lucka hade du valt om du hade fått välja?