Vattenfallet

Föreställ dig chansen att kunna vinna 100 000 kronor och som grädden på moset, få chansen att göra programledaren genomblöt. Allt detta kan hända i Vattenfallet!

spelmoment.vattenfallet.bingolotto.1366x788.jpg

Så fungerar Vattenfallet

Vattenfallet är en lådvinst, vilket innebär att du behöver få bingo på din bingolott och ringa in till programmet för att ha chans att vinna den. Vattenfallet går ut på att spelaren ska få vattnet att rinna från behållare till behållare och till slut duscha programledaren. Det finns kranar utplacerade på olika nivåer som är märkta A, B, C och D. Vid varje nivå får inringaren välja en bokstav, fortsätter vattnet att rinna fortsätter proceduren till dess att vattnet rinner ut – på golvet eller på programledaren.  

Behållare 1: Grundvinst 25 000 kronor 

Behållare 2: 3 av 4 kranar fungerar till denna nivå. Vinst: 50 000 kronor

Behållare 3: 2 av 4 kranar fungerar till denna nivå. Vinst 75 000 kronor

Dusch: 1 av 4 kranar fungerar till duschen. Vinst 100 000 kronor

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

VATTENFALLET 
Vad är egentligen vackrare än ett riktigt fint vattenfall? Spelmomentet Vattenfallet är spelet där du inte bara kan vinna pengar. Du får även chansen att ge programledaren en riktig kalldusch! Du vinner minst 25 000 kronor och maximalt 100 000 kronor. Allt som krävs för att få vara med och spela Vattenfallet är att du får bingo och kommer fram när du ringer in till programmet. Väljer du rätt bokstav, vinner du högsta vinsten och får dig dessutom ett gott skratt, medan programledaren får gå och byta kläder!