Yatzy

Vi känner alla igen det klassiska tärningsspelet, men i BingoLottos version går en lycklig vinnare från spelet hela 100 000 kronor rikare!

Rickard Olsson i BingoLottos spelmoment Yatzy

Så fungerar Yatzy

Yatzy är ett inringningsmoment som alla med en bingolott har möjlighet att delta i. Den som kommer fram och får spela Yatzy ställ inför valet att välja mellan sex olika tärningar som är benämnda med bokstäver från A till F. Det gäller då för inringaren att hitta den tärning som har sex prickar på sig, för får man den vinner man den högsta vinsten på 100 000 kronor. Får inringaren fram en tärning med en, två, tre, fyra eller fem prickar vinner hen 10 000 kronor. Om ingen funnit tärningen med sex prickar innan programmets slut, går spelet vidare till kommande vecka. Då med färre tärningar att välja mellan. Oddsen för att hitta rätt bland tärningarna förbättras alltså för varje vecka som går.

Tillbaka till spelmomenten

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

YATZY 
Spelmomentet Yatzy är en klassiker och för många ett favoritspel att spela med såväl vänner som familj. I BingoLotto är det spelet där du med tur ska ”kasta” tärningarna rätt och få fram tärningen med sex prickar! Välj mellan de tärningar som är markerade med bokstäver från A till F. Med lite tur har du fått fram tärningen med sex prickar på och vinner då hela 100 000 kronor. Väljer du en tärning med färre prickar på går du ändå från spelet som vinnare – 10 000 kronor rikare! 

Allt du behöver för chans att få vara med och välja tärning i Yatzy är en bingolott!