Bingo Online-vinnare

Dela vinstglädjen tillsammans med alla vinnare i BingoLottos onlinebingospel. Läs mer om de många jackpottvinnarna eller se om du har kammat hem en vinst!

Jackpottvinnare

Är du en av våra lyckliga vinnare?

Läs mer

Vinster och vinnare i massor

Salt och peppar, absolut. Men visst är bingo livets bästa krydda? I vår bingohall på nätet kan du spela bingo, umgås med vänner i chatten, och njuta av spänningen! Men vad är det bästa med bingo online på bingolotto.se, undrar du? Vinsterna såklart! Hungrar du efter en riktigt fin vinst? Mätta din aptit i något av våra många rafflande bingospel!

Flera sätt att vinna

Att unna sig en välförtjänt bingopaus kan vara bra för både kroppen, själen och plånboken. Det kan också vara nyttigt för att hålla din allmänbildning ajour. Varje dag arrangerar vi nämligen en massa roliga frågetävlingar, i vilka du kan vinna extra! Har du huvudet på skaft? Är du redo att gnugga geniknölarna lite extra idag? Kika in vårt chattschema här!

HAR DU TAGIT DEL AV DIN VÄLKOMSTGÅVA? SÅHÄR GÖR DU!

  1. Logga in.
  2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto. Läs mer om hur du sätter in pengar här!
  3. Hurra! Du har nu automatiskt fått totalt 100 kr extra att utforska din bingo- och skraplottslycka med!
  4. Gäller en gång per person, sedan den 1/7 2020!

Om du redan gjort en insättning sedan tidigare, så rekommenderar vi dig att logga in och klicka på "Saldo" ($), i ovankant, så ser du vad du kan nyttja och förhoppningsvis vinna och finna mycket nöje för!

Fler än bara våra spelare vinner hos oss

Vet du varför just du är så viktig för oss? I vår bingohall går allt överskott tillbaka till svenskt föreningsliv, vilket innebär att du, med varje bingobricka, ser till vi i Sverige, unga som gamla, har möjlighet att mötas och växa tillsammans genom gemensamma intressen! Bra, va?