Curt kammade hem storvinst på FärgFemman

Curt från Härnösand prenumererar på BingoLotter och där vann han sin FärgFemman Skraplott. På högvinstdragningen kammade han hem Inredning för 20 000, Mode och skönhet för 5000 kronor och inte minst en Volkswagen Taigo värd 291 400 kronor!

Pensionären Curt bor i Härnösand och har alltid köpt bingolotter lite då och då. Nu mera är han prenumerant på BingoLotto och stöttar genom sin prenumeration föreningen IF Älgarna.

Curt vann FärgFemman skraplott på sin bingolott och under högvinstdragningen kammade han hem vinster till ett värde av totalt 316 400 kronor. Curt vann Inredning 20.000kr, Mode och skönhet 5.000kr och en Volkswagen Taigo till ett värde av 291.400kr.

- En bil kommer passa bra, min nuvarande bil är från 2006 så det är fantastiskt att få en ny. Inredningsvinsten kommer också väl till pass, då vi nyligen pratat om detta.

Han firar med sin fru Eivo som han varit tillsammans i över 60 år och sina två söner som de har tillsammans.

Vi gratulerar Curt från Härnösand till vinsten av sin bil och hoppas att han och frun får god nytta av sina vinster. Tack för att ni är med och stöttar svenskt föreningsliv!

Vill du skrapa en digital FärgFemman skraplott? Klicka här!

Fler vinnare på FärgFemman

Miljonjubel i Vara | Inredningsvinst till Svartån | Student vann 25 000 kronor inredning | Sven-Olof trodde inte det var sant | Stefan vann stort på FärgFemman