Helena blev miljonär på Färgfemman Skraplott

Helena från Katrineholm skrapade fram tre högvinstsymboler på sin FärgFemman Skraplott och fick därmed chans att spela den riktiga FärgFemman. Och hon har sin mans snusande att tacka detta för.

Ville unna sig en FärgFemman Skraplott

Helena hade inte planerat att köpa en skraplott, men fick ett infall en dag när hon låg sjuk hemma. Och hon har sin mans fula ovana att tacka för det.

– Min man snusar och det gör inte jag så kan jag köpa mig en lott, berättade Helena skämtsamt.

Och det skulle visa sig vara ett riktigt lyckodrag för den digitala FärgFemman Skraplott som Helena köpte innehöll tre högvinstsymboler, vilket gjorde att hon fick spela på den stora FärgFemman.

– Man tror ju inte riktigt på det först, men sedan ringde jag och kollade så det stämde, berättar Helena.

Chockad när miljonen vändes upp

När det väl var dags så började det bra för Helenas del också. Hon vann mat för 20 000 kronor och inredning för samma summa. Men sedan valde Helena lucka nummer fyra och där dolde sig miljonen!

”Det är inte sant” utbrast, Helena i sändningen samtidigt som hon blev omfamnad av sin make.

Både Helena och hennes man är föreningsmänniskor och under åren lopp har Helena och hennes man varit aktiva i föreningslivet genom Katrineholms AIK och Katrineholm Värmbol BS. Men nu ska de unna sig själva lite.

– Vi kommer att resa till USA för en del av vinsten, samt hjälpa våra två barn.

Vi säger stort grattis till Helena och önskar henne och hennes man en härlig resa! Vill du också få chansen att vinna stort, kan även du spela på en digital FärgFemman Skraplott.

Tillbaka till vinnarna