FärgFemman gav 1 miljon: ”Nu ska vi köpa hus!”

Lisa och hennes sambo hade fastnat rejält för BingoLotto efter uppesittarkvällen och har därefter fortsatt spela varje söndag. Och den 13 mars gav det rejäl utdelning när Lisa vann 1 miljon kronor i Färgfemman.

Blev bingo-bitna efter Uppesittarkvällen

Det var efter tvåans bingo då Lisa från Falun vann och ringde in och kom fram till programmet. Väl där fick hon chans att spela FärgFemman. Hon fick dock bara öppna en lucka, men vilken lucka det blev! Den visade sig innehålla 1 miljon kronor!

– Det känns verkligen hur fint som helst. Vi sitter här och skrattar och gråter om vartannat. Det slår ju aldrig fel att vinna 1 miljon direkt, säger Lisa till BingoLotto efter programmet.

Lisa vann på en digital bingolott, något hon haft som vana att köpa den senaste tiden.

- Vi tyckte det var så kul att spela BingoLotto på Uppesittarkvällen jag och min sambo, vi blev bitna helt enkelt, så vi har bara fortsatt att spela alla söndagar efter det. Och nu gav det vinst!

Vet redan vad de ska göra för BingoLotto-vinsten

Ja det kan man verkligen säga, 1 miljon kronor vann paret från Falun och de vet redan nu vad de ska göra för pengarna.

– Vi sa det direkt efteråt, att nu kan vi köpa ett hus. Så vinsten kommer förmodligen gå till kontantinsatsen bland annat och sedan hittar vi på lite annat roligt också tror jag.

Kommer ni att fortsätta spela BingoLotto nu?

– Ja men det kommer vi såklart göra, men först ska vi fira lite här ikväll, och sedan fira denna vinsten med familjen också! 

Vill du, precis som Lisa, få chans att spela FärgFemman? Då finns det två möjligheter. Antingen kan du vara med och köpa en bingolott till på söndag eller så kan du skrapa och spela på en FärgFemman Skraplott. Lycka till!

Tillbaka till vinnarna