Felicia blev miljonär: ”Fira med något extra gott ikväll”

Att spela BingoLotto varje söndag är en tradition för mammalediga Felica Jonson och hennes familj. Och just familjen var en bidragande orsak till att Felicia den 20 mars blev miljonär på FärgFemman.

Familjen hjälpte Felicia att vinna miljonen

 Det var en minst sagt överväldigad och ckockad vinnare som Bingolotto.se nådde efter att hon vunnit en miljon kronor på FärgFemman. Detta efter att ha hittat miljonen redan bakom första luckan.

- Ja, Jag har nog inte fattat det här ännu, berättar Felicia för Bingolotto.se.

Att det blev just en miljon kronor kan hontacka sin familj till stor del för. För det var hennes Sambo som valde låda nummer två där FärgFemman låg. Och det var hennes sons födelseår, ”17” hon valde som första lucka i FärgFemman där miljonen låg. För vinsten drömmer man nu om att uppdatera sitt boende.

- Ja en större bostad kanske det blir. Vi är ju fyra i familjen numera med mig, min sambo och våra två barn så då kan det behövas lite extra utrymme, säger Felica.

Rutinerade bingolotto-spelare

Det var heller inget slumpmässigt att det blev vinst denna kväll, för paret från Falun är inga nybörjare när det kommer till Bingolotto.

- Vi spelar nästan varje söndag och tycker det är väldigt kul. Vi kommer absolut fortsätta att spela BingoLotto.

Hur kommer ni fira vinsten ikväll?

- Ja nu ska jag fira tillsammans med min sambo och minabarn. Vi får unna oss något extra gott ikväll!

Stort grattis till vinsten säger vi till Felicia. Vill du också få spela FärgFemman med Lotta Engberg eller Stefan Odelberg? Se då till att inte sitta lottlös på söndag.