”Ge Samantha en stor kram från mig”

Janne och Hans fru Annika från Boden tog hem kvällens största vinst den 27/3 då man vann högsta vinsten, 500 000 kr på Hjulia. Men i och med att man hade en X4-lott så blev vinsten på hela 2 miljoner kr!

Det blev en mycket speciell kväll för det sedan 36 år sedan gifta paret från Boden. Deras drag att investera i en X4-lott skulle visa sig vara deras smartaste drag någonsin då det resulterade i att de vann 2 miljoner kronor på Hjulia!

- Jag är bara helt skakig just nu, Det här känns overkligt minst sagt, berättar Janne för bingolotto.se efter vinsten.

Och att det kändes overkligt kan man verkligen förstå. För inte nog med att det blev en så galen vinst som två miljoner kronor. Det var världsstjärnan från 80-och 90-talet Samantha Fox som befann sig i publiken under kvällens program och som var med och tryckte på stopp åt Janne och Annika.

- Haha ja det var speciellt. Jag sa ju det i tv:n efter vinsten också att Lotta får ge Samantha en kram från mig, berättar Janne.

Hur kom det sig att ni spelade BingoLotto just denna kväll?

- Vi brukar göra det ibland, oftast när det är månadsfinal, och passande nog köpte vi en digital X4-lott till just denna kväll.

Kvällen blev till att fira för Janne & Annika och vi säger givetvis stort grattis till paret som inkasserat säsongens största vinst i BingoLotto!

Vill du också precis som Janne och Annika vinna fyrdubbelt, så kan du varje vecka köpa och spela på en digital X4-lott du också!

Tillbaka till vinnarna