Lena vann jackpott på Hjulia: ”I chock”

Att Lena från Kalix skulle spela BingoLotto den 10 april var inte självklart. Det bara blev så. Och denna kväll skulle bli livsförändrande för Lena.

En slump att Lena spelade BingoLotto

Lena brukar inte alltid spela BingoLotto, men denna dag blev det så. Varför vet hon inte själv egentligen.

- Ja varför denna kväll vet jag faktiskt inte. Det bara blev så. Jag brukar inte spela BingoLotto regelbundet, men denna kvällen blev det så, det var en ren slump, berättar Lena för bingolotto.se.

Lena ringde under programmet in på Hjulia och fick då möjligheten att spela på detta. Hon var därmed garanterad 25 000 kr, men hade chans på jackpotten på en halv miljon kronor. Och det var på det sistnämnda beloppet som  Hjulia slutligen stannade.

- Ja vad ska man säga? Jag känner mig väldigt chockad just nu, säger Lena.

"Det är fruktansvärt mycket pengar"

500 00 kr, hur låter det när jag säger att du vunnit en sådan summa?

- För mig är detta en utopi. Det är något som inte existerar för mig. Kanske beror det på att jag har det jobb jag har. Jag jobbar som undersköterska med gamla människor, ett lågavlönat yrke. Ibland tänker man att ”jag vet inte om jag orkar gå till jobbet imorgon” Jag har ont i leder och så, men man gör det för man har inte råd med annat. Men det kanske jag har nu. 500 000 kr är fruktansvärt mycket pengar! Så för vinsten ska jag ta hand om mig själv!

Och du kanske kommer spela BingoLotto oftare nu?

- Absolut det kommer jag göra, men först ska jag fira denna vinst med min familj

Du kan också vinna på Hjulia eller något annat av våra spel? Var med på söndag du också!

Tillbaka till vinnarna