Prenumeranten Lars vann Stjärnspelet

När Lars Mattiasson och hans hustru bänkade sig framför BingoLottos Säsongspremiär den 26 augusti anade han föga hur kvällen skulle sluta. Efter två avklarade bingospel utan vinst lämnade makarna hemmet för en trevlig middag över hos grannarna. Vid hemkomsten rättade Lars bingolotterna framför datorn – och fick en chock!

Lars Mattiasson går i väntans tider. Söndagen den 30/9 ska han resa hemifrån Skärhamn ner till Göteborg, en resa på en sisådär 45 minuter. Men det är långt ifrån en vanlig resa. På hemresan kan han vara tre miljoner rikare.

Missade dragningen

När Lars och hustrun spenderade kvällen i glada vänners lag missade de dragningen i slutet av programmet. Vid rättningen framför skärmen fick han upp vinsten direkt, svart på vitt – Grattis, du ska spela Stjärnspelet i BingoLotto! Stjärnspelet, med chans att kamma hem tre miljoner kronor. En summa som givetvis far runt i Lars huvud.
– Jo, det är ju lite nervöst, så klart. Jag har kollat upp lite hur Stjärnspelet fungerar och det finns ju en del intressanta valörer som kan dyka upp, säger Lars.

Svårt att somna

Lars är prenumerant på BingoLotto sedan många år tillbaka och har vunnit några mindre summor under åren, men inget av den här kalibern. Vid upptäckten av storvinsten efter den trevliga kvällen hemma hos grannarna började tankarna snurra.
– Vi var inte helt hundra på vad Stjärnspelet var för något, men när vi googlade och fick svaret blev man ju fantastiskt glad. Det var lite svårt att somna den kvällen, kan jag säga. Vi har väl egentligen inte hunnit fundera över vad vi ska göra för vinsten, det beror på vilken valör det blir. Men det blir säkert någon resa med familjen eller liknande.

På söndag avgörs det hur mycket Lars vinner i Stjärnspelet. Lars har redan bestämt vilket stjärntecken han ska välja, men siffran funderar han fortfarande över.

Överskottet från Lars prenumeration på BingoLotto går till Tjörns Konståkningsklubb.

Tillbaka till vinnarna