Väninnorna blev miljonärer i FärgFemman

Man säger ju att delad glädje är dubbel glädje och förmodligen upplevde de två väninnorna från Varberg detta då de spelade hem miljonen plus fler extravinster i BingoLotto.

Kunde inte spela tillsammans på grund av Covid

De två väninnorna brukar ofta spela BingoLotto tillsammans, men så slog pandemin till, vilket gjorde att de inte kunde spela tillsammans på över två år. Men när de återigen satt tillsammans så blev det en riktig fullträff, då de hittade miljonen i FärgFemman.

– Det fanns egentligen ingen anledning till varför det blev just denna söndagen. Vi kände för det. Vi brukade ju spela ofta tillsammans innan, och nu gjorde vi det igen och så blev det så här bra, berättar en av väninnorna för BingoLotto efter vinsten.

Och bra var väl en underdrift får man säga. För det blev rejält med vinster i FärgFemman. Bortsett från det faktum att de vann 1 miljon kronor så blev det även resor för 10 000 kronor, Hemelektronik för 25 000 kronor och mat för 5 000 kronor. En vinst man inte smälter i första taget.

– Pulsen är skyhög nu, jag fattar inte, utan jag är i chock. Vi har vunnit en halv miljon var! Jag är så tacksam!

Ska köpa en ny tv för BingoLotto-vinsten

Vad ska ni göra för vinsten?

– Vi kommer att vilja ge våra barn och barnbarn lite båda två, och sedan ska jag köpa mig en ny tv. Den jag har är så gammal.

Kommer ni att fortsätta spela BingoLotto tillsammans nu?

– Vi kommer absolut att fortsätta spela BingoLotto!

BingoLotto säger stort grattis åt dessa härliga vinnare från Varberg! Kanske blir det du som vinner på söndag? Ta din chans och säkra din lott till programmet nu!

Tillbaka till vinnarna