Vann vinster för nästan 300 000 kr!

Alla vinnare som kommer fram till BingoLotto blir rikligt belönade, men vissa vinner vinster till galna summor. Som Sture som nästan rensade FärgFemman i BingoLotto den 20 februari.

Kom fram till BingoLotto för första gången – efter 10 år

Vissa vinner ofta, vissa vinner snabbt och andra vinner inte alls. Det är lite det som är charmen med ett lotteri. Sedan vinner trägen också! Sture hade varit prenumerant i över 10 år när han så slutligen kom fram till programmet och vann stort i FärgFemman.

– Jag är lite skakig fortfarande ska jag erkänna, berättade Sture när BingoLotto nådde honom efter vinsten.

– Det var en verklig överraskning. Detta är första gången som vi kom fram. Jag brukar alltid ringa när jag fått bingo, så detta var efterlängtat.

Gjorde nästan rent hus i FärgFemman

Och när Sture väl kommit fram så blev han rikligt belönad. Han fick spela FärgFemman och väl där gjorde han nästan rent hus. Han vann resor för 20 000 kronor, inredning för 25 000 kronor och hemelektronik för 15 000 kronor. Och som grädden på moset – en Volkswagen T-Cross till ett värde av 239 400 kronor. Totalt blev det vinster för 299 400 kronor som skickades till Vartofta denna kväll. Vad Sture ska göra för vinsterna vet han dock ännu inte.

– Nä det kom så överrumplande så jag har inte hunnit tänka klart ännu. Först och främst ska jag och min fru fira denna vinsten.

Kommer du att fortsätta att spela BingoLotto nu?

– Jag kommer absolut fortsätta spela BingoLotto tillsammans med min fru!

Vill du, precis som Sture, få chans att spela FärgFemman? Då finns det två möjligheter. Antingen kan du vara med och köpa en bingolott på söndag eller så kan du skrapa och spela på en FärgFemman Skraplott. Lycka till!

Tillbaka till vinnarna