The Boppers, Brolle och Nanne Grönvall

Alla är de folkkära artister som har haft stora framgångar på egen hand, och nu slår de sina musikaliska huvuden ihop och ger sig ut på en gemensam turné! Den 11 september 2022, klockan 18:00 i Sjuan, ser du The Boppers, Brolle och Nanne Grönvall i BingoLotto.

The Boppers

The Boppers bildades 1977 i Hässelby av två brödrapar; Michel och Peter Jezewski och Ville och Ingemar Wallén tillsammans med vännerna Mats Lagerwall och Lasse Westerberg. Karriären tog fart fort och gruppens debutalbum, Number 1, sålde 450 000 exemplar och blev därmed en av de bäst säljande skivorna i Sverige genom tiderna. Gruppen har haft stora framgångar utomlands och turnerat runt i hela världen. Ett par av deras album släpptes till och med på spanska och gruppen har haft flera listettor i Japan. The Boppers har tidigare varit med i BingoLotto när originalmedlemmarna återförenandes och uppträdde i programmet år 2002 samt i fjol när de gästade BingoLotto tillsammans med Brolle och Rockabilly Fabulous.
Läs mer om The Boppers här.

Brolle

Brolle, eller Kjell Junior Wallmark som han egentligen heter, upptäcktes i Kanal 5:s talangjakt Popstars år 2001 och efter det tog karriären full fart. Brolle släppte sitt första album 2002 och för det blev han nominerad till tre Grammisar i kategorierna Årets nykomling, Årets pop/rock och Årets låt. Sedan dess har Brolle flitigt uppträtt på scener runtom i landet, bland annat på det egna turnéprojektet Rock ’n Roll on Tour sommaren 2012. Han har även deltagit i Melodifestivalen år 2011 där han slutade på en hedrande andraplats med låten 7 Days and 7 Nights

Nanne Grönvall

Nanne Grönvall är en av våra mest folkkära och rutinerade artister och låtskrivare. Nannes karriär startade i 80-tals gruppen Sound of Music och hon har sedan dess varit ständigt aktuell på den svenska musikscenen. Hon har deltagit i Melodifestivalen 13 gånger, både som artist och låtskrivare. År 1996 vann hon Melodifestivalen tillsammans med de andra medlemmarna i gruppen One More Time och bidraget Den Vilda. Senaste gången Nanne deltog i Melodifestivalen som artist var år 2020 med bidraget Carpool Karaoke. Som låtskrivare i Melodifestivalen är en av hennes största framgångar Arvingarnas bidrag I Do från 2019 där Nanne skrev texten.
Läs mer om Nanne här.

The Boppers, Brolle och Nanne Grönvall med Rockabilly Fabulous

Senare i år ger sig dessa rutinerade artister ut på en gemensam julturné i hela landet som går under namnet The Greatest Rock ’n Roll Christmas Show. Det utlovas en glittrande och sprakande julshow med massor av rock ’n roll och nostalgi för alla rockälskare.

Men innan dess väntar ett uppträdande i BingoLotto! Den 11 september 2022, klockan 18:00 i Sjuan, ser du The Boppers, Brolle och Nanne Grönvall i BingoLotto, uppbackade av inga mindre än Rockabilly Fabulous som kör.

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu.

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Nu laddar vi upp för hela Sveriges Midsommarfest - BingoLottos MidsommarBingo! Kvällen kryddas med fyra bingospel och vinster för 13 somriga miljoner! Vi ses den 21 juni, klockan 20.00 i TV4!

The Boppers, Nanne och Rockabilly Fabulous

Our Wintersong