I Am Nova

Med smakfullt poppiga toner och en unik energi är singelaktuella I Am Nova att räkna som ett av landets hetaste inom sin genre. Den 20 juni, kl. 18.00 i TV4, gästar de BingoLotto!

I Am Nova

Carl-Oscar Korenado och Jonathan Larsson lärde sig känna varandra så tidigt som i sexårsåldern. Musiken förde vännerna samman och tillsammans har de utforskat sitt artisteri i många olika konstellationer sedan dess. Vid sidan av musiken är Carl-Oscar, son till komikern Annika Andersson, fotbollsspelare på elitnivå.  

Framgångssagan ”I Am Nova” fick sin början 2012, inte minst i och med att låten "I Need" fick ett enormt genombrott i hemstaden Falkenberg. Framgången inspirerade sedermera duon att skriva och släppa mer musik. När deras andra singel "Strangers" släpptes vann bandet snabbt en bredare lyssnarskara, vilket i sin tur stöpte alla förutsättningar för I Am Nova att bege sig ut i landet och dela med sig av sin unikt levande energi.

Don’t Wait Up

De må vara en duo i studion men då de spelar live förvandlas de till en orkester. De har tidigare omnämnts som ”Sveriges livligaste liveband”. Till cv:t hör också öppningsframträdanden för flera kända svenska akter, såsom Norlie & KKV, Tomas Stenström och Timo Räisänen, för att nämna några. Senare i år släpper bandet sitt debutalbum, och den 18 juni släpps singeln “Don’t Wait Up”.

Den 20 juni, kl. 18.00 i TV4, gästar de i BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?