Super Fëmmes

Under 90-talet och tidigt 2000-tal slog de igenom som några av Sveriges största kvinnliga popstjärnor. Sedan dess har de gått olika vägar i livet och några av dem har bytt yrkesbana helt. Till mångas stora glädje har artisterna nu sammanstrålat med den nya tjejgruppen Super Fëmmes. Den 19 juni 2022, kl. 18.00 i TV4, äntrar de scenen i BingoLotto!

Super Fëmmes

Artisterna Emilia, Denise Lopez samt popgrupperna Miio och Drömhus står bakom några av 90-talets och det tidiga 2000-talets absolut största svenska hits. Du minns säkert Drömhus cover på "Vill ha dig" och Emilias världssuccé "Big Big World". Kanske har du dansat till Denise Lopez hit "My Lover" eller Miios "När vi två blir en", som nått miljontals spelningar på Spotify. 

”Everybodys free”

Nu, mer än 20 år senare har stjärnorna strålat samman i nya tjejgruppen Super Fëmmes och nyligen släppte de sin första singel ”Everybodys free”, som är en cover på Rozallas megahit från 1991. I sommar ställer sig gruppen på scenen ihop för första gången på ”Vi som älskar 90-talet”-turnén.

Den 19 juni 2022, kl. 18.00 i TV4, kommer Super Fëmmes till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Fotograf: Anna Vinterfall

Tillbaka till artistsidan

SOMMARKVÄLL!

Söndagen den 3 juli klockan 19.30 är det äntligen premiär för BingoLottos Sommarkväll! Ett somrigt bingo direkt från Askims camping med underhållning, musik i världsklass och så klart massor av bingo!