Spela bingo online hela sommaren!

BingoLottos BingoBloggare Märta BingoMärta 2022-07-04

Spelspännig, vinstlycka och gemenskap är tre ord som sammanfattar BingoLottos digitala bingohall. Men hur kommer man i gång med de roliga bingospelen? Hur mycket kan man vinna och hur får man kontakt med andra bingofans? Här får du en tydlig och lättförstådd guide med allt du behöver veta om bingo online – sommarnöjet för dig som älskar att vinna!

Juli har äntligen gjort entré vilket innebär att många nu räknar ner dagarna till den efterlängtade semestern. Är du en av dem, eller har du kanske till och med redan gjort dig hemmastadd på campingen eller lagt dig till rätta i hängmattan på landstället? Var du än befinner dig och oavsett om du behöver en paus från alla sommaraktiviteter eller vill liva upp soltimmarna på stranden är du alltid välkommen till vår digitala bingohall, där du kan spela massor av roliga bingospel, träffa bingovänner för livet i något av våra chattforum och ha chans att vinna stora jackpottar. Nu har vi dessutom lanserat både GlassBingo och SommarBingo – våra allra somrigaste bingospel!

spela-bingo-online-hela-sommaren-kvinna-semester-bingolotto-450x300.jpg

Skapa ett Folkspelskonto

Att spela bingo online på BingoLotto är busenkelt – lika så att skapa ett Folkspelskonto, som du behöver för att spela något av våra bingospel. Det kostar ingenting att skapa ett Folkspelskonto och går på nolltid. Med ett sådant kan du dessutom köpa digitala bingolotter till programmen och spela på våra digitala skraplotter Sverigelotten, FärgFemman, Kosing och Sverigelotten Premium. Klicka här för att spana in vår plättlätta trestegsguide för hur du skapar ett Folkspelskonto.

Kom i gång med bingo online

Efter att du har registrerat ett Folkspelskonto hos oss börjar det roliga! Logga in, kika runt bland bingospelen och se vad som faller dig bäst i smaken. Kanske är det multispelet BrittBingo, där du får uppleva England hemma från soffan samtidigt som du chattar med andra te-, fotboll- och Harry Potter-lovers? Eller blir det SnabbenFemman – det snabba singelspelet som passar perfekt när du står och väntar på grillglöden eller sitter på bussen på väg till badplatsen? 

Ta del av vår lättöverskådliga bingoskola här och bli ett bingoproffs i ett nafs!

Maxa sommarfeelingen med GlassBingo och SommarBingo

Sommarens två nytillskott för både tankarna till en ljummen solnedgång och frestar med läcker glass i sommarvärmen. I GlassBingo vinner du när du fyllt mönstret av en glass som du ser på bingobrickan. I SommarBingo, som precis som GlassBingo är ett mönsterbingo, gäller det att hylla sommaren genom att fylla bokstaven S på bingobrickan.

spela-bingo-online-hela-sommaren-sommarbingo-bingolotto-450x300.jpg

Vad är skillnaden mellan singelspel och multispel?

Både GlassBingo och SommarBingo är exempel på singelspel, vilket innebär att du spelar bingospelet själv. Här finns ingen chatt, du spelar i din egen takt och kan själv bestämma hur fort du vill att dragningen skall gå. I multispelen spelar du bingo tillsammans med andra bingofans. Ni bygger pott och jackpott tillsammans samtidigt som ni kan umgås i ett härligt chattforum. Där kan ni diskutera allt ifrån spelets gång till semesterplaner och sommarmåsten. Titt som tätt bjuder våra fantastiska chattvärdar dessutom på spännande chattävlingar, där du har chans att vinna bonusar!

Läs mer om våra olika bingobrickor här.

Lär dig bingospråket med BingoLingo

Att hänga med på alla förkortningar som skrivs i chatten kan till en början vara en aning förvirrande, men misströsta icke! Nedan får du en ordlista på några förkortningar som du garanterat kommer stöta på i chatten;

GG – Grattis grattis
GG JP – Grattis grattis till Jackpotten!
GTV – Grattis till vinsten!

TDS – Tack detsamma
TT – Tack tack / Tusen tack
TSM – Tack så mycket

BRB – Strax tillbaka (eng.: Be right back)
NP – Inga problem (eng.: No problem)

LTA – Lycka till alla
LOL – Skrattar högt (eng.: Laughing out loud)
iaf – I alla fall
BL – BingoLotto
JP – Jackpott

Chattvärden Malins kärlek till sitt jobb

Låt oss presentera Malin. Malin brinner för soliga dagar vid havet, hamburgare och ja­pansk populärkultur. Till sakerna hon älskar hör också jobbet som chattvärd i vårt VariantBingo – spelet som bjuder på mer än bara bingo.

spela-bingo-online-hela-sommaren-chattvard-malin-bingolotto-450x300.jpg

Oavsett plånbok och smak finns något för alla i vår digitala bingohall, men allra mest omtyckt är VariantBingo. En gigant i bingosfären, som bjuder på spän­ning och generösa jackpotts, tjugofyra timmar om dygnet. Men i själva verket är det, om vi frågar Malin, något helt annat som ger VariantBingo sin härliga gravitationskraft.

Det bästa med Varianten skulle jag säga är samhö­righeten i bingochatten. Folk lär känna varandra och bryr sig om varandra. De frågar hur man mår, hur ens dag har varit och gratulerar varandra vid bingo. I Vari­anten får man mer än bara bingo, berättar hon.

Är du duktig på frågesport?

Utöver den varma gemenskapen är VariantBingo ett riktigt vinstrikt spel med generösa jackpottladdningar. Under 2021 fick våra många, glada vinnare dela på jackpottvinster till ett totalt värde av 3 151 965 kronor! Dessutom anordnas här en massa rafflande chattävlingar, i vilka du kan kamma hem fler fina vinster.

Tävlingarna är verkligen pricken över i:et i Varianten. Tävlingarna kan vara lite olika men rör sig ofta om frågor av olika slag. Vi ställer i regel fem frågor varje timme. Om du inte redan testat lyckan i VariantBingo, se till att göra det. Du kommer inte ångra dig, menar Malin.

Så, vill du spela bingo som en virtuos och samtidigt gnugga geniknölar varma? Följ då Malins råd och ge vårt VariantBingo en chans! Kanske blir du veckans quiz-mästare?

spela-bingo-online-hela-sommaren-variantbingo-bingolotto-450x300.jpg

Klicka här för att läsa allt om våra chattscheman, chattävlingar och trivselregler i BingoLottos chatt!

Stort lycka till i bingohallen! Vilket bingospel blir ditt nya favoritspel? Och du, glöm inte att säga hej i chatten! 

Märta - Bloggare på BingoLotto

Tillbaka till bloggen


Arkiv