Nyheter i BingoLotto

BingoLottos BingoBloggare Johanna BingoJohanna 2020-08-20

Efter några veckors uppehåll är BingoLotto äntligen tillbaka igen! Förutom den helt nya programledarduon, finns en hel del andra spännande nyheter, bland annat en helt ny bingolott.

NY DIGITAL LOTT – BINGOLOTT X4

En stor och glad nyhet som kommer lagom till säsongspremiären i augusti 2020 är X4-lotten. Denna bingolott kommer du endast att kunna köpa digitalt, och den ger dig otroliga fyra gånger vinsten! Det betyder att om du vinner en bil på din digitala X4-lott så får du fyra bilar! Bingolotten X4 kostar 200 kronor och den går lika bra att spela i din dator och surfplatta som i BingoLottos app. Självklart går den även bra att skriva ut, så att du kan dutta som på en vanlig papperslott. 
 

NY PLACERING AV SERIE- OCH LOTTNUMMER

Den största och mest påtagliga förändringen på höstens nya bingolotter är att skrapfältet med serie-lottnummer har fått en ny placering. Detta ger en bättre spelupplevelse då du slipper att byta sida på lotten när det är dags för utlottningar. Detta gäller både våra fysiska papperslotter och dom digitala lotterna. 

 Ett uppslag på en bingolott

VAR HITTAR JAG MITT SERIE- OCH LOTTNUMMER?

Serie- och lottnummer finns nu inuti bingolotten på den första sidan, när lotten ligger uppslagen med alla bingospel. Det är också denna sida som fungerar som vinstbevis när du ska lösa in en vinst hos till exempel ett spelombud. 

Slutsiffra på bingolott

Självklart kan du fortfarande se vilken slutsiffra den enskilda bingolotten har på framsidan av bingolotten.

NYA SPELMOMENT

Guldregn från Lotta Engberg över vinstbil

Dessutom har vi flera nya spelmoment som kommer dyka upp under hösten. Bland annat Ballongspelet och Råttfällan. Håll utkik bland våra spelmoment för att läsa mer om de nya spelen!  

BIngoJohannas signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till bloggen


Arkiv