Spela om 100 000 kronor i HöstBingo!

Redo att maximera höstkänslan i jakten på skogens guld? Fyll hela kantarellen och ge dig själv chans på hela 100 000 kronor!

Vinstplan HöstBingo

Mer info om HöstBingo

Så funkar Ministjärnan

En bricka består av 5x5 rutor och kostar från 5 kr men du kan också välja att dubblera eller fyrfaldiga vinsterna genom att betala 10 eller 20 kr per bricka.

Välj bland våra Bingospel:

00-24
78 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr

VÅRT HÖSTIGASTE BINGO
Äntligen är hösten här! kantareller, brasor och allmänt mys. Det här är tiden för skogens guld och tända ljus. Ta chansen att slappna av med bingo och varför inte njuta utav en kantarellmacka och lite tända ljus samtidigt som du har hem storkovan!

Här på BingoLotto har vi en massa roliga onlinespel för dig som älskar bingo, till exempel HöstBingo för att hylla just den här fantastiska årstiden. Ett spel som passar dig som vill slappna av i soffan med filten eller är i skogen på svampjakt men behöver en liten paus.

HUR GÅR SPELET TILL?
Höstbingo är ett mönsterbingo. Ett mösterbingo är ett annorlunda och varierande bingo som skiljer sig från en vanlig bingobricka. Det är väldigt likt en klassisk bricka, som du kanske känner igen från BingoLottos bingospel 2-kronan. Men i stället för att du får bingo genom att fylla en rad,skall du i ett mönsterbingo fylla just ett mönster. I HöstBingo får du bingo du när du fyllt bokstaven kantarellen, som du ser på brickorna.

SPELA I DIN TAKT
HöstBingo och BingoLottos övriga mönsterbingon är vad vi brukar kalla för ett singelspel. I ett singelspel spelar du själv. Här finns ingen chatt, du spelar i din egen takt och kan själv bestämma hur fort du vill att dragningen skall gå. Vill du ha ett snabbt spel, eller kanske dra ner på tempot? Eftersom du kan välja att dutta numrena på brickan själv kan det vara skönt att dra ner hastigheten lite, så du hinner markera alla nummer i lugn och ro, utan att behöva stressa, men med bebehållen spänning. Naturligtvis finns även autodutt, en funktion som hjälper dig att markera utropen automatiskt om du tycker att det känns tryggare. Oavsett vilket sätt du väljer rättas alla spel automatiskt så du behöver aldrig vara orolig över att du missar några vinster.

FÖR BINGOPROFFS & NYBÖRJARE
Våra singelspel passar både dig som vill ha en lugn stund för dig själv, eller för dig som vill spela ett snabbt bingospel medan du väntar på att ett annat spel ska dra igång. Dessa spel är också populära spel för de som inte spelat bingo online tidigar. SommarBingo är ett av många roliga mönsterbingon för dig som inte är en så van bingospelare.