VinterBingo

VinterBingo är bingospelet som får dig att njuta av kylan! Dessutom är högsta vinsten hela 100 000 kronor! Spela VinterBingo här.

Vinstplan VinterBingo

Mer info om VinterBingo

Välj bland våra Bingospel:

00-24
115 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr

VÅRT VINTRIGASTE BINGO
Varmare årstider i all ära, men visst finns det något fint och avslappnande att kura upp sig i soffan, under en filt och med en härlig kopp kaffe, och på så sätt njuta av kylan på behaglig distans? Vårt tips: kombinera med lite välförtjänt spänning, och chansen att vinna riktigt, riktigt stort. Låt oss presentera spelet som garanterat kommer krydda det optimala vintermyset: VinterBingo!

HUR GÅR SPELET TILL?
VinterBingo är ett mönsterbingo. Ett mösterbingo är ett annorlunda och varierande bingo som skiljer sig från en vanlig bingobricka. Det är väldigt likt en klassisk bricka, som du kanske känner igen från BingoLottos bingospel 2-kronan. Men i stället för att du får bingo genom att fylla en rad, skall du i ett mönsterbingo fylla just ett mönster. I VinterBingo får du bingo du när du fyllt granen, som du ser på brickorna.

SPELA I DIN TAKT
VinterBingo och BingoLottos övriga mönsterbingon är vad vi brukar kalla för ett singelspel. I ett singelspel spelar du själv. Här finns ingen chatt, du spelar i din egen takt och kan själv bestämma hur fort du vill att dragningen skall gå. Vill du ha ett snabbt spel, eller kanske dra ner på tempot? Eftersom du kan välja att dutta numrena på brickan själv kan det vara skönt att dra ner hastigheten lite, så du hinner markera alla nummer i lugn och ro, utan att behöva stressa, men med bebehållen spänning. Naturligtvis finns även autodutt, en funktion som hjälper dig att markera utropen automatiskt om du tycker att det känns tryggare. Oavsett vilket sätt du väljer rättas alla spel automatiskt så du behöver aldrig vara orolig över att du missar några vinster.

FÖR BINGOPROFFS & NYBÖRJARE
Våra singelspel passar både dig som vill ha en lugn stund för dig själv, eller för dig som vill spela ett snabbt bingospel medan du väntar på att ett annat spel ska dra igång. Dessa spel är också populära spel för de som inte spelat bingo online tidigar. VinterBingo är ett av många roliga mönsterbingon för dig som inte är en så van bingospelare.