NyårsLotto - Så funkar det!

Är det Nyårsbingo så är det. Under årets sista BingoLotto spelar vi NyårsLotto – där totalt 100 bilar ska lottas ut, till 100 vinnare. Så här fungerar ett av årets häftigaste spel!

NyårsLotto – Chans att bli en av 100 bilvinnare!

Under årets sista BingoLotto, BingoLottos Nyårsbingo, kommer det makalöst häftiga spelet Nyårslotto att spelas. I detta spel lottar vi ut 100 stycken Volkswagen T-Cross TSI 95 till 100 vinnare!

NyårsLotto är en separat bingorad som består av en 7-siffrig nummerrad innehållande nummer mellan 1-99. I spelmomentet ropas nummer ut och har du det utropade numret kryssar du för det i din rad. Om du lyckas fylla alla sju nummer så har du vunnit en bil!

En av BingoLottos mest eftertraktade och populära vinster är en bil. Nyårsprogrammets vinstplan innehåller bland annat 100 bilar i spelmomentet NyårsLotto. Bilvinsten i NyårsLotto är ett värdebevis på 235 000 kronor och symboliseras av en Volkswagen T- Cross. Värdebeviset skall fungera som grundplåt till en el-/hybridbil eller annan bil hos Volkswagen om man så önskar. Denna möjlighet är skapad som ett led i den omställning som nu sker på bilmarknaden.

Frånsett NyårsLotto så lottar vi ut massor av ytterligare vinster under detta Nyårsbingo, och du kan läsa allt om Nyårsbingot här!

                                                                              Spelmomentet NyårsLotto som spelades under BingoLottos NyårsBingo 2021
Illustration av Nyårslotto som finns i din Nyårslott.

Tillbaka till spelmomenten