Sveriges härligaste skratt

Har du fått höra att du har ett härligt skratt? Eller känner du någon vars skratt får alla att kikna? Vi söker Sveriges härligaste skratt – och ger våra tävlande chansen att vinna en hotellnatt för två och en VIP-kväll i BingoLotto!

sveriges-harligaste-skratt-rosta-webb-1200x628.jpg

Vem är din favorit?

Nu är första delen av tävlingen avklarad och det har blivit dags att dig att rösta fram 3 vinnare bland de 6 finalister som juryn har gallrat fram. Gör dig redo för en skratt-bonanza! 

Hur röstar jag?

Röstning sker i kommentarfältet under finalistklippet på vår instagram, fram till och med den 29 oktober kl. 23.59! Du röstar genom att kommentera ett hjärta av den färg som hör till din favorit!

Låt oss presentera våra finalister!

Nedan har vi samlat våra 6 härliga finalister! Vilket skratt får dig att dra på mungiporna?

Vad tävlar man om?

3 st personer kommer att stå som vinnare och därmed få VIP-kväll i BingoLotto-studion den 5 november och en hotellnatt för 2 personer.

 

TÄVLA MED BINGOLOTTO
Vi älskar tävlingar och vi vill ge dig fler chanser att vinna än när du spelar bingo eller skrapar skraplotter. Därför har vi ofta spännande och roliga tävlingar som du kan vara med i. Ibland tävlar vi här på sajten, och ibland i vår app eller på BingoLottos Facebooksida. Tävlingarna varierar från gång till gång och kan till exempel innebära att du ska klura ut kluringarlösa rebusar, gissa rätt i våra quiz eller svara på en frågesport

VAD KAN JAG VINNA I TÄVLINGEN? 
Du kan vinna allt ifrån en signerad skiva, eller konsertbiljetter till presentkort,och mycket mer! 

HUR TÄVLAR JAG? 
Vi vill att du ska tycka att det är roligt att vara med i våra tävlingar, så vi arbetar ständigt med att ta fram nya, roliga idéer. Våra tävlingar brukar därför ha olika kriterier och varierande utformning, så att du ska kunna hitta tävlingar och priser som just du tycker om. Information om hur du deltar i en tävlar hittar du tillsammans med respektive tävling. 

HUR VET JAG NÄR DET FINNS EN TÄVLING? 
Vi informerar om våra tävlingar här på vår sajt, i vår app, i våra nyhetsbrev och på våra sociala kanaler. Så för att inte missa tävlingen som just du vill vara med i, så rekommenderar vi att du laddar ner BingoLottos app och följer oss på vår Facebook och Instagram.