BINGOLOTTOS TÄVLINGAR

Just nu har vi inga aktiva tävlingar på bingolotto.se. Men kom tillbaka snart igen – en ny spännande tävling kommer snart!

Har du kanske deltagit i några av våra tävlingar tidigare? Då kan du kontrollera om du även tidigare varit en av våra vinnare!

Medan du väntar på att nästa tävling ska dra igång kan du testa något utav spelen här nedanför, eller ta en titt på något av våra erbjudanden

SPEL OCH SKRAPLOTTER FÖR ALLA SMAKER

På bingolotto.se finns massor av spännande spel och lotter! Kanske hittar du en favorit bland förslagen nedan? 

Skrapa Sverigelotten
Testa den digitala skraplotten Sverigelotten – kanske blir det du som skrapar fram 25 miljoner kronor!
Köp en Sverigelott här! 

LyckoBingoTesta lyckan i LyckoBingo
Spela själv, i din egen takt. Fyller du den gyllene hästskon har du chans att vinna 100 000 kr!  
Testa LyckoBingo!

Variantbingo vinterKänn gemenskapen i VariantBingo
Spela och chatta tillsammans med andra i spännande VariantBingo! Har du testat lyckan vårt VariantBingo? 
Spela VariantBingo nu!

 

TÄVLA MED BINGOLOTTO
Vi älskar tävlingar och vi vill ge dig fler chanser att vinna än när du spelar bingo eller skrapar skraplotter. Därför har vi ofta spännande och roliga tävlingar som du kan vara med i. Ibland tävlar vi här på sajten, och ibland i vår app eller på BingoLottos Facebooksida. Tävlingarna varierar från gång till gång och kan till exempel innebära att du ska klura ut kluringarlösa rebusar, gissa rätt i våra quiz eller svara på en frågesport

VAD KAN JAG VINNA I TÄVLINGEN? 
Du kan vinna allt ifrån en signerad skiva, eller konsertbiljetter till presentkort,och mycket mer! 

HUR TÄVLAR JAG? 
Vi vill att du ska tycka att det är roligt att vara med i våra tävlingar, så vi arbetar ständigt med att ta fram nya, roliga idéer. Våra tävlingar brukar därför ha olika kriterier och varierande utformning, så att du ska kunna hitta tävlingar och priser som just du tycker om. Information om hur du deltar i en tävlar hittar du tillsammans med respektive tävling. 

HUR VET JAG NÄR DET FINNS EN TÄVLING? 
Vi informerar om våra tävlingar här på vår sajt, i vår app, i våra nyhetsbrev och på våra sociala kanaler. Så för att inte missa tävlingen som just du vill vara med i, så rekommenderar vi att du laddar ner BingoLottos app och följer oss på vår Facebook och Instagram.