Brynolf & Ljung

Med ett internationellt genombrott inför 11 miljoner åskådare, en tv-serie med en halv miljon tittare i veckan och en mängd hyllade scenshower i bagaget kan denna trolleriduo titulera sig som Sveriges främsta magiker. Den 19 september, kl. 18.00 i TV4, bjuder de på några av sina otroliga tricks i BingoLotto!

Brynolf & Ljung

Den magiska duon Brynolf & Ljung, bestående av Peter Brynolf och Jonas Ljung, startades år 2005 och har sedan dess hänfört såväl svensk som internationell publik med sina trolleritricks som ideligen framförs med bravur och en stor dos humor.

Penn & Teller

Med en finalplats i svenska Talang och ett silver i kategorin Comedy Magic i Trolleri-VM i Peking 2009 har karriären gått spikrakt uppåt för de trollande vännerna. 2010 lyckades de, efter att ha blivit headhuntade till programmet Penn & Teller, lura de två branschlegenderna Penn & Teller med sitt trick ”Världens svåraste korttrick” och fick därigenom äran att agera öppningsakt för Penn & Teller på Rio Hotel and Casiono i Las Vegas.

Liveshower

Efter succén med Penn & Teller har Brynolf & Ljung briljerat med egna shower i Las Vegas, Shanghai, Paris, Köpenhamn, Beijing och London – för att bara nämna några internationella städer. Med de två tidigare utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” har de även imponerat stort på de svenska scenerna. Idag är duon aktuella med liveshowen ”Stalker”, som har premiär i november 2021.

Genombrottet

Det riktigt stora, internationella genombrottet kom 2012, då duon tog sig ända till semifinal i Britain’s Got Talent – med en publiksiffra på över 11 miljoner. I Sverige blev Brynolf & Ljung alltmer omtalade efter seriestarten av ”Brynolf & Ljung – Street Magic” år 2015, där de under tre säsonger fick kända profiler som medverkade i programmet att fullständigt tappa hakan. Med runt en halv miljon tittare i veckan blev serien en solklar fullträff!

TV-program

Utöver det egna programmet har Brynolf & Ljung medverkat i en rad folkkära TV-program – så som Fångarna på fortet, Allsång på Skansen, Sommarkrysset och såklart BingoLotto!

Den 19 september 2021, kl. 18.00 i TV4, intar den exceptionella trolleriduon BingoLottos studio. Det vill du inte missa!

Relaterade gäster i BingoLotto

Carl-Einar Häckner | Martin Lundström & Jim Folsom | Håkan Berg

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 26 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?