Carl-Einar Häckner

Med en oklanderlig tajming, magiska tricks och upptåg som får publiken att kikna av skratt är han alltid att räkna med vad gäller att leverera förstklassig underhållning. Den 12 december 2021, kl. 18.00 i TV4, kommer Carl-Einar Häckner till BingoLotto!

Carl-Einar Häckner

Efter att som sexåring fått en trollerilåda i present har trolleri varit hans signum. När han var elva år började han trolla framför publik och ett par årtioenden senare, under 90-talet, slog han igenom med buller och bång som en av Nordens största magiker och underhållare!

Liseberg

Många som växt upp på 90-talet minns honom förmodligen från barnprogrammet Björnes magasin, där han var en återkommande gäst som trollade för den omtyckta björnen. Många, inte minst göteborgare, förknippar honom troligtvis också med Liseberg. Under hela 20 somrar hänförde han sin publik med sin varité där trolleritricks, sång och knasiga överraskningar flödade. Varje show gästades dessutom av häftiga konstnärer så som akrobater och lindansare!

Julshow med Maia Hirasawa

Utöver sitt arbete med varitén har Carl-Einar släppt album, satt upp ett flertal andra shower, gästat humorshower och medverkat i såväl filmer som andra TV-program. I dagsläget är han och popikonen Maia Hirasawa aktuella med julshowen ”Maia Hirasawas magiska jul med Carl-Einar Häckner”, som spelas på Slagthusets Teater i Malmö i mitten av december.

Den 12 december 2021, kl. 18.00 i TV4, välkomnar vi med värme Carl-Einar Häckner till BingoLotto!

 

Du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade gäster i BingoLotto

Brynolf & Ljung | Martin Lundström & Jim Folsom | Håkan Berg

Tillbaka till artistsidan