Donnez

Sedan starten år 2000 har dessa giganter inom genren verkat i dansbandsmusikens tjänst i hela 20 år. Idag är Donnez, med en villkorslös kärlek till musiken och publiken, ett utav landets absolut största dansband. Den 29 mars, kl. 18.00 i TV4, gästar de BingoLotto!

Donnez

Donnez bildades i skånska Perstorp år 2000 och har gått från att spela på födelsedagsfester och julbord till att turnera över hela Sverige, med hundratals spelningar per år. Dansbandsgiganterna är idag att se som ett av Sveriges absolut största, tillika mest populära, dansband – mycket tack vare bandets villkorslösa kärlek till musiken och publiken. Under åren har Donnez även medverkat i tv-produktioner som ”Dansbandskampen” och i ”Körslaget” där de var coacher åt Ola Svensson inför hans tolkning av låten "Leende guldbruna ögon". 

20-årsjubileum

Sedan starten år 2000 har bandet i verkat i dansbandsmusikens tjänst i 20 år. För att fira detta jubileum bjuder bandet in till ett riktigt stort födelsedagsparty. Den 7 mars i Ekebo Nöjescentrum är en riktig höjdarkväll att vänta, med gästframträdanden av Jenny Silver, Danne Stråhed och Dansbandskungen.

En tiger i sängen

Bandet är också i skrivande stund rykande aktuella med singeln ”En tiger i sängen”, som utgavs den 7 februari tidigare i år.

Söndagen den 29 mars 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Donnez till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

Vi samlar Sverige!

Den 29 mars bjuder vi in till stor månadsfinal – med hela 6,6 miljoner kr i potten! Med oss på scen har vi dansbandsgiganterna Donnez och de evigt glödheta Brandsta City Släckers! Du sitter väl inte lottlös? Upplev hela Sveriges gemenskap!

Donnez

Falska rykten