Katia Mosally

Du har förmodligen sett henne i rutan under hösten, då hon varit högaktuell i såväl "Idol", där hon utgjort en del av juryn, som i TV4s storsatsning "Förrädarna", där hon imponerade stort och lurade brallorna av sina motspelare. Den 31 december 2023, kl. 20.00 i TV4, gästar Katia Mosally BingoLottos Nyårsbingo!

Katia Mosally

Katia Mosally är en internationell marknadsförare på skivbolaget Capitol Records i Los Angeles. Hon inledde sin professionella bana inom musikbranschen på skivbolagen Sony Music och Universal Music i Sverige, innan hon senare tog steget över till Capitol Records i USA. Under sin karriär har hon samarbetat med framstående artister som Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Kendrick Lamar och Katy Perry. Katia har dessutom en juristutbildning i ryggen, efter att ha studerat på världsberömda universitet som Harvard och Glasgow University. 

Samarbetet med FO&O

Katia har även samarbetat med flera framstående artister och grupper på svensk mark. Hon var bland annat en del av det team som lanserade musikgruppen The Fooo, som senare bytte namn till FO&O. Bandet uppnådde framgång och vann flera prestigefyllda priser, inklusive flera MTV-priser, under hennes ledning.

En del av Idoljuryn

2021 intog Katia rollen som jurymedlem i den sjuttonde säsongen av "Idol", där hon ersatte Nikki Amini. Övriga jurymedlemmar för säsongen var Kishti Tomita, Anders Bagge och Alexander Kronlund. Samma konstellation agerade även jury i årets och fjolårtets upplaga av hela svenska folkets talangjakt.

Vinnare av Förrädarna

I maj 2023 tillkännagav TV4 att Katia Mosally skulle vara en av deltagarna i deras nya storsatsning "Förrädarna", som hade premiär i höstas. Efter att ha briljerat stort i rollen som en av förrädarna, och utan att ha fått en enda röst emot sig under hela programmets gång, stod Katia slutligen som segrare i programmet efter en oerhört spännande final – där hon stod tillsammans med skådespelaren Claudia Galli Concha, tullinspektören Olivia Karlsson samt gamern och influencern Nicci Hernestig. Hasse Aro, Johanna Nordström, Janne Josefsson, Mi Ridell och Jonas von Essen är några andra kända profiler som också deltog i programmet. 

 

Den 31 december 2023, klockan 20.00 i TV4, har vi det stora nöjet att presentera Katia Mosally som gäst i BingoLottos Nyårsbingo!

Och du, du vet väl om att du kan se artistuppträdanden från programmet när du vill på BingoLottos YouTube-kanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt, så du kan återuppleva dina favoritframträdanden när du vill!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 5 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?