Mamma Mia! The Party

Mamma Mia! är en av tidernas mest framgångsrika musikaler och har satts upp på flera stora scener runtom i världen. Den finns nu i ny tappning: Mamma Mia! The Party, och den 16 oktober 2022, klockan 18:00 i TV4, kommer festen till BingoLotto!

Musikalen Mamma Mia!

Musikalen Mamma Mia! började som lite av ett experiment. Vad skulle hända om man skrev en musikal där man vävde ihop storyn kring befintliga sånger och använde låttexterna som dialog för att berätta historien? Succé, visade det sig. Musikalen Mamma Mia! hade premiär i London i april 1999, 25 år efter ABBA:s vinst i Eurovision Song Contest med Waterloo och blev en omedelbar framgång.

Efter att ha spelats på teatrar runt om i världen kom år 2007 en långfilm baserad på handlingen i musikalen med stjärnor som Stellan Skarsgård, Meryl Streep, Amanda Seyfried och Pierce Brosnan i huvudrollerna.

Mamma Mia! som fest

Nu har nästa del i Mamma Mia-succén kommit till Sverige - Mamma Mia! The Party! När du kliver in genom dörrarna befinner du dig plötsligt på Nikos Taverna mitt på ett grekiskt torg på ön Skopelos. Här får du njuta av en grekisk medelhavsmeny och en stor grekisk fest till tonerna av alla Mamma Mia-klassiker!

Nu kommer ensemblen från Mamma Mia! The Party och ger oss i BingoLotto ett smakprov på kalaset! Den 16 oktober 2022, klockan 18:00 i TV4, ser du Mamma Mia! The Party i BingoLotto.

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. 

Relaterade artister i BingoLotto

Musikalen Annie | Eva Eastwood | Sofia Åhman

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 21 april väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Mamma Mia! The party

Discomedley