Måns Zelmerlöw & Per Andersson

En halvgalen komiker, en charmig skönsångare och ett superproffs till regissör – årets julshow ”Tomten och bocken”, med Per Andersson och Måns Zelmerlöw, är snart här! Den 8 november, kl. 18.00 i TV4, bjuds vi på en förförisk aptitretare i BingoLotto!

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw har det senaste decenniet vuxit fram som en Sveriges absolut mest folkkära landsfigurer. I rollen som programledare, och som en av landets främsta pop-, schlager- och musikalartister, har han skördat enorma framgångar och smyckat sitt cv rejält. Åren på underhållningsbranschens största scener har inneburit medverkanden i ”Idol”, ”Let's Dance”, ”Melodifestivalen” och ”Så ska det låta”. Han har därutöver programlett bland annat ”Sommarkrysset”, ”Melodifestivalen” och ”Allsång på Skansen”. Han är även låtskrivare till flera dansband. 2015 krönte han sina framgångar med en vinst i Melodifestivalen. Med låten "Heroes", som idag spelats makalösa 120 miljoner gånger på Spotify, vann han senare även Eurovision Song Contest-finalen, med otroliga 365 poäng.

Per Andersson

Per Andersson är utan tvekan en av våra starkast lysande stjärnor på den svenska komikerhimlen. Per har under sin långlivade karriär i underhållningsbranschens trogna tjänst medverkat i TV-program som ”Parlamentet”, ”Grotesco”, ”Time Out”, ”Adventskalendern”, ”Melodifestivalen” och så vidare. Per har dessutom medverkat i flertalet hyllade musikal- och teateruppsättningar. Han har till exempel spelat en av huvudrollerna i publik- och kritikerrosade ”The Book of Mormon”, på China Teatern i Stockholm. Senast sågs han SVT:s julkalender ”Panik i tomteverkstan”.

Tomten och bocken

Med begränsad publik och minimalt med tillgängliga biljetter har vi till jul en unik show att se fram emot. Radarparet Måns Zelmerlöw och Per Andersson kommer bjuda på en oförglömlig kväll, när vi alla behöver det som mest, bestående av musik, skratt, jul och galna upptåg som garanterat kommer få gästerna i rätt sinnes- och julstämning. En sprakande helkväll med julinspirerad mat och dryck som helt enkelt måste upplevas live på Hamburger Börs. Det utlovas egenskrivna låtar, ett magiskt band och en stor dos spektakulärt innehåll med humoristiska inslag. Regin står ingen mindre än stjärnregissören Edward af Sillén för. Visst är det som upplagt för en återkommande julklassiker?

”Tomten och Bocken – en slags Julshow” har premiär den 13 november och går under november och december på Hamburger Börs.

Söndagen den 8 november 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Per Andersson och Måns Zelmerlöw till BingoLotto!

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Relaterade artister i BingoLotto

Kadiatou | Sven Melander | Lagaylia Frazier & Alexander Strandell | Cotton Club och Kayo | Andreas Lundstedt | Anders Lundin | 

 

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?

Zelmerlöw & Andersson

Förutom det är julen underbar