Så här funkar Variantbingo

Spela med andra om en gemensam pott i fem deldragningar. Vinner du inte på en nivå, så kanske du blir först att få Bingo på nästa? Vid varje dragning går en del av vinstpotten ut till den eller de som får Bingo först.

Storleken på potten avgörs av hur många spelare och brickor som deltar i spelet och storleken på varje delvinst hittar du i vår vinstplan. Spelet startar när minst tre personer har anmält sig.

Variantbingo startar med viss givet tidsintervall och du kan alltid följa nedräkningen till nästa spel i spelfönstret. Där ser du även hur många spelare som anslutit sig till spelet.

För att vara med i en omgång markerar du först hur många brickor (max 40) du vill spela på och väljer sedan ”spela”. Med fler brickor ökar vinstchansen. När du bekräftat spelet är du med i kommande bingoomgång under förutsättning att kravet på antalet anmälda spelare är uppnått.

När spelet startar ser du vilket mönster som ger Bingo i den aktuella dragningen. I första deldragningen kan det vara en vågrät-, lodrät- eller diagonalbingo och i övriga omgångar ser det likadant ut men här krävs bingo på flera vågräta rader inom samma fält (5 x 5 rutor).

Du kan hela tiden se hur många nummer du har kvar till Bingo längst ner på varje bricka. När du har ett nummer kvar till bingo färgas de övriga fyra numren gula. När du fått Bingo färgas numren röda och du registreras automatiskt för Bingo. Du kan med andra ord aldrig missa en Bingo.

Vinstplan i VariantBingo

Tillbaka till Variantbingo

Regler för vår chatt

I Bingochatten gäller svensk lag kombinerat med sunt förnuft.
Du får inte skriva på ett sådant sätt att det kan uppfattas som hets mot folkgrupp eller trakasserier mot enskilda personer. Du får inte enligt GDPR (General Data Protection Regulation) lämna ut namn och personliga uppgifter om personer som inte givit sitt samtycke. Du får inte länka till andra sajter som innehåller olämpligt eller copyright-skyddat material. Läs mer om chatten här.

00-24
40 st
10 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
2 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
0 st
9 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
5 kr
00-24
10 kr
00-24
5 kr