Sverigelotten firar 20 år - Vinn upp till 20 gånger vinsten!

Välkommen till Sverigelottens 20-årsjubileum! För att fira lanserar vi den nya Jubileumslotten som ger dig en fantastisk möjlighet att vinna upp till 20 gånger vinsten direkt på skrapet. Delta i firandet och ta chansen att vinna stort!

Vad är Jubileumslotten?

Jubileumslotten är vår senaste skraplott, speciellt framtagen för att fira 20 år av spännande spelupplevelser med Sverigelotten. Varje lott ger dig möjligheten att mångfaldiga dina vinster upp till 20 gånger. Dessutom stödjer du föreningslivet över hela landet med varje lott du köper.

Stöd din favoritförening med Jubileumslotten

När du köper Jubileumslotten går överskottet till föreningslivet i Sverige. Detta innebär att du inte bara får chansen att vinna stort, utan också bidrar till en god sak!

Upptäck Jubileumslottens unika fördelar:

  • Fira 20-årsjubileum: Delta i firandet av två decennier med Sverigelotten!
  • Vinn upp till 20 gånger vinsten: Känn spänningen av att kunna vinna upp till 20 gånger vinsten med en enda skraplott.
  • Vinstchans på 1 miljon kronor: Skrapa och vinn direkt upp till 1 miljon kronor!

Vinn stort med Sverigelotten och Sverigelotten Premium

Bli en del av vårt jubileum genom att köpa din Jubileumslott nu! Glöm inte att du också kan köpa Sverigelotten och Sverigelotten Premium för vinstchanser på upp till 25 eller 50 miljoner kronor. Alla dessa lotterier stödjer föreningslivet genom Folkspel, som har bidragit med över 17,5 miljarder kronor sedan 1991.