Köp bingolotter till påsk!

Det glädjer oss att du vill vara med och fira påsk tillsammans med BingoLotto! Bingolotterna till Påskbingot finns dessvärre inte ute för försäljning än, men köp gärna en eller flera bingolotter till ett annat program så länge. Välj vilket datum du vill spela och hur många bingolotter du vill köpa nedan. 

Köp bingolott till programmet 2021-10-23
Eller välj ett annat datum

300 kr/st
200 kr/st
100 kr/st

Extra många spel i Påskbingot!

Påskbingot är en av de största Bingolotto omgångarna som spelas under året. Under Påskbingot 2021 spelade vi om vinster till ett värde av 26 miljoner kronor. Dessutom till skillnad från en ”vanlig” BingoLotto omgång så spelar vi denna kväll 4 Bingospel och med extra mycket vinster på bingoraderna.

Högtidskvällar är extra viktiga för föreningslivet

Likväl så som våra andra storomgångar så som Uppesittarkvällen, Nyårsbingo eller Midsommarbingo är Påskbingo en mycket viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Vid dessa tillfällen har de en möjlighet att sälja extra många lotter och därigenom tjäna extra mycket pengar. Så när du köper en lott, så ger du dig själv inte bara chansen till en härlig, spännande och underhållande kväll, du är dessutom med och hjälper det svenska föreningslivet växa och frodas!