Här kan du köpa dina lotter till Påskbingot. Välj mellan bingolott X1 för enkellott eller X2 för dubbellott! Alla lotter är enkla att spela i vår app, på din mobil, dator eller surfplatta, men går även att skriva ut.

Köp bingolotter till påsk!

Bingolott 60 kr X2

120 kr/st

Bingolott 60 kr X1

60 kr/st


Att betala:

Datum för lotter:

2023-12-10

Svenskt föreningsliv

När du köper en lott från BingoLotto går överskottet från försäljningen oavkortat till Svenskt föreningsliv. Välj vilka föreningar/organisationer du vill stötta här.

Extra många spel i Påskbingot!

Påskbingot är en av de största Bingolotto omgångarna som spelas under året. Under Påskbingot 2023 spelar vi om vinster till ett värde av 48,3 miljoner kronor. Dessutom till skillnad från en ”vanlig” BingoLotto-omgång så spelar vi denna kväll 4 bingospel och med extra mycket vinster på bingoraderna.

Högtidskvällar är extra viktiga för föreningslivet

Likväl så som våra andra storomgångar så som Uppesittarkvällen, Nyårsbingo eller Midsommarbingo är Påskbingo en mycket viktig kväll för Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Vid dessa tillfällen har de en möjlighet att sälja extra många lotter och därigenom tjäna extra mycket pengar. Så när du köper en lott, så ger du dig själv inte bara chansen till en härlig, spännande och underhållande kväll, du är dessutom med och hjälper det svenska föreningslivet växa och frodas!