BingoLottos Uppesittarkväll

Den 23 december. Dan före dan. Då görs de sista förberedelserna inför jul. Maten förbereds, skinkan provsmakas och de sista klapparna slås in. Och det är just under dessa förberedelser som många samlas framför tv:n för det traditionsenliga julmyset – BingoLottos Uppesittarkväll den 23 december kl. 19.30 i TV4!

Köp Uppesittarlotter

Säkra din lott till hela Sveriges julmys!

KÖP LOTT
Julens viktigaste app

Upptäck appen
Kvällens hålltider

Alla viktiga klockslag!

Till hålltiderna
Extraklappen

Vinn en bil efter Uppesittaren!

Läs mer
Lotta Engberg

BingoLottos julvärdinna

LÄS MER OM LOTTA
Daniel Norberg

BingoLottos julvärd

LÄS MER OM DANIEL
Nilsson & Norén

Lär känna duon
Tina Nordström

Lär känna Tina
David Hellenius

Lär känna David
Arantxa Alvarez

Lär känna Arantxa
David Lindgren

Lär känna David
Edward af Sillén

Lär känna Edward
Marsha Songcome

Lär känna Marsha
Sälj digitala lotter

Så funkar digital föreningsförsäljning

Jag vill veta mer
Roliga lekar i jul

Till lektipsen
Uppesittaren 2023

Skapa den ultimata Uppesittaren!

Till Uppesittartipsen

Uppesittarkväll – en tradition

Att samla familj och vänner framför BingoLottos Uppesittarkväll dagen före julafton är en tradition som växer sig starkare och starkare för varje år. Uppesittaren sändes för första gången 1995 med Leif "Loket" Olsson som programledare och 2022 – drygt 25 år senare – såldes det över fyra miljoner uppesittarlotter.

Traditionen är så stark att den numer även finns representerad på Nordiska museet i Stockholm som ett av de mest populära programmen i svensk tv-historia. Bara ett fåtal andra tv-program finns dokumenterade i museets samlingar, däribland en annan välbekant julfavorit, nämligen "Kalle Anka och hans vänner firar jul".

Uppesittaren – viktig för Sveriges föreningar

Uppesittarkvällen är precis som Påskbingot och Nyårsbingot dessutom en viktig del av svenskt föreningsliv då överskottet från all lottförsäljning går tillbaka till svenska klubbar, föreningar, organisationer och förbund. Uppesittaren 2022 resulterade i ett omsättningsrekord på otroliga 117 miljoner kronor som svenskt föreningsliv kan använda till sitt livsviktiga arbete. Köp din lott till BingoLottos uppesittarkväll här. Och du, här kan du ta del av hålltider för kvällen!