BingoLottos Uppesittarkväll den 23 december!

Den 23 december bjuder BingoLotto traditionsenligt in dig till hela Sveriges julfirande – BingoLottos Uppesittarkväll! En kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och så klart bingospel!

Den 23 december. Dan före dan. Då görs de sista förberedelserna inför jul. Maten förbereds, skinkan provsmakas och de sista klapparna slås in. Och det är just under dessa förberedelser som många samlas framför tv:n för det traditionsenliga julmyset – BingoLottos Uppesittarkväll.

Uppesittarkväll – en tradition

Att samla familj och vänner framför BingoLottos Uppesittarkväll dagen före julafton är en tradition som växer sig starkare och starkare för varje år. Uppesittaren sändes för första gången 1995 med Leif "Loket" Olsson som programledare och 2019 – 25 år senare – såldes det över fyra miljoner uppesittarlotter.

Traditionen är så stark att den numer även finns representerad på Nordiska museet i Stockholm som ett av de mest populära programmen i svensk tv-historia. Bara ett fåtal andra tv-program finns dokumenterade i museets samlingar, däribland en annan välbekant julfavorit, nämligen "Kalle Anka och hans vänner firar jul".

Uppesittaren – viktig för Sveriges föreningar

Uppesittarkvällen är precis som Påskbingot och Nyårsbingot dessutom en viktig del av svenskt föreningsliv då överskottet från all lottförsäljning går tillbaka till svenska klubbar, föreningar, organisationer och förbund. Uppesittaren 2019 resulterade i otroliga 60 miljoner kronor som svenskt föreningsliv kan använda till sitt livsviktiga arbete. 

BINGOLOTTOS UPPESITTARKVÄLL 
Hela Sveriges uppesittarkväll den 23 december är en kväll som verkligen symboliserar julen. En kväll fylld av kärlek och skratt. En kväll där vi firar in julen tillsammans! Vspelar fyra bingospel och gästas utav flera artister på scen och gäster i vår soffa. Vi har vår rimstuga på plats och vår stjärnkock vid spisen och skapar på så sätt en riktigt god julkänsla i studion. Det är en kväll med mycket julkänsla, julspel, underhållning och glädje. Vi spelar flera spännande spelmoment och firar glada vinnare! På vår sajt hittar du som alltid, både digitala enkel- och dubbellotter. 

Du vet väl att du kan stötta din favoritförening när du köper bingolotter, oavsett om du gillar att spela på den traditionella papperslotten eller den moderna digitala bingolotten. 

Är du nyfiken på vilka artister som kommer fylla studion av ljuvlig julmusik under Uppesittaren så kan du läsa allt om dem på vår artistsida. Och du, håll utkik här på bingolotto.se! Julen är en tid när vi gillar tävlingar lite extra mycket.  

HÄR BÖRJAR JULEN 
Julen är en högtid som vi gärna firar tillsammans med familj och vänner! Och vad då passar bättre än att fira in julen tillsammans med hela Sverige och dessutom ha chans att vinna miljoner.  

Är du ensam hemma och spelar, kom ihåg – vi spelar tillsammans!