BingoLottos Uppesittarkväll den 23 december!

Den 23 december klockan 19.30 bjuder BingoLotto traditionsenligt in dig till hela Sveriges julfirande – BingoLottos Uppesittarkväll! En kväll fylld av julmys med spännande gäster, artister, framträdanden och så klart bingospel!

Den 23 december. Dan före dan. Då görs de sista förberedelserna inför jul. Maten förbereds, skinkan provsmakas och de sista klapparna slås in. Och det är just under dessa förberedelser som många samlas framför tv:n för det traditionsenliga julmyset – BingoLottos Uppesittarkväll.

Uppesittarkväll – en tradition

Att samla familj och vänner framför BingoLottos Uppesittarkväll dagen före julafton är en tradition som växer sig starkare och starkare för varje år. Uppesittaren sändes för första gången 1995 med Leif "Loket" Olsson som programledare och 2020 – 25 år senare – såldes det över fyra miljoner uppesittarlotter.

Traditionen är så stark att den numer även finns representerad på Nordiska museet i Stockholm som ett av de mest populära programmen i svensk tv-historia. Bara ett fåtal andra tv-program finns dokumenterade i museets samlingar, däribland en annan välbekant julfavorit, nämligen "Kalle Anka och hans vänner firar jul".

Uppesittaren – viktig för Sveriges föreningar

Uppesittarkvällen är precis som Påskbingot och Nyårsbingot dessutom en viktig del av svenskt föreningsliv då överskottet från all lottförsäljning går tillbaka till svenska klubbar, föreningar, organisationer och förbund. Uppesittaren 2020 resulterade i ett omsättningsrekord på otroliga 60 miljoner kronor som svenskt föreningsliv kan använda till sitt livsviktiga arbete. Köp din lott till BingoLottos uppesittarkväll här.

Här börjar julen

Julen är en högtid som vi gärna firar tillsammans med familj och vänner! Och vad då passar bättre än att fira in julen tillsammans med hela Sverige och dessutom ha chans att vinna miljoner. I år är vinstvärdet högre än någonsin och utöver den vanliga bingolotten kan du precis som i fjol välja att spela på en dubbel- eller trippellott. Det innebär till exempel att en bil kan växlas upp till två bilar och att en miljonvinst plötsligt kan övergå till tre miljoner! Förutom de klassiska spelmomenten kommer vi dessutom att spela fjolårets succé Julhjulet och Biljakten. Ett vinstregn utan dess like är med andra ord att vänta i BingoLottos Uppesittarkväll 2021!

Är du ensam hemma och spelar, kom ihåg – vi spelar tillsammans!